Horúce správy zo sveta hier

pridal uni 19.7.2006 o 12:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak chcete byť v obraze, čo sa v tomto čase deje na hernom trhu, pozrite si nasledujúce informácie. Prezradia vám, čo si budete, alebo naopak nebudete môcť zahrať na svojich PC a konzolách a čo  zaujímavé sa udialo v hernom svete.

 Sci-fi FPS WarPath od tímu Digital Extremes je dokončená a objavila sa na pultoch amerických obchodov. Kedy sa hra, určená pre PC a Xbox, bude predávať aj v Európe zatiaľ nie je upresnené, ale dúfajme, že čoskoro.

 Spoločnosť 3000AD oznámila, že kompilácia Universal Combat: Special Edition je zlatá a už budúci mesiac bude v predaji. Kolekcia obsahuje tri predošlé tituly Universal Combat, UC Gold a UC A World Apart a na tejto linke si môžete stiahnuť hrateľné demo (500 MB) a TU demo konvertor (100 MB).

 Určite zarmucujúcou správou je odklad očakávanej RPG Neverwinter Nights 2, no ak sa dočkáme ešte v októbri tohoto roku, ako sľubuje ATARI, nebude to až také zlé. Tvorcovia údajne potrebujú extra čas na doladanie detailov v hre pre jednotlivca aj multiplayeri.

 Odložený je aj Loki, svojská RPG od Cyanide Studios. Hra sa neobjaví v septembri, ale niekedy v poslednom štvrťroku 2006, čo zrejme taktiež nebude dramatický odklad.

 Teraz trochu veselšia správa, pripravuje sa expanzia k populárnej RPG stratégii Spellforce 2. Príbeh sa bude točiť okolo ostrovov EO, ktoré sú poprepájané magickými portálmi. Hráč získa pod svoju kontrolu dominantné stvorenia, ktorými nie je nikto iný, ako draci! Spellforce 2- Dragon Storm sa očakáva v zimnom období 2006.

 Ozvali sa aj chlapci z Matrix games, vraj vyvíjajú ťahovú stratégiu z obdobia druhej svetovej vojny. Bude niesť názov Gary Grigsby’s World at War: A World Divided a súčasťou hry bude špionáž, dekódovanie informácií, politické machinácie, diplomacia s neutrálnymi krajinami a jednotky nadobúdajúce skúsenosti. Nájdete tu 4 tutoriály, tri kampane a 5 scenárov počínajúcich rokom 1939, keď bolo napadnuté Poľsko.

 Spoločnosť Square-Enix sa vyjadrila ku kolujúcom správam o prácach na pokračovaní MMORPG Final Fantasy XI. V oficiálnom prehlásení sa hovorí, že tvorcovia zatiaľ nie sú rozhodnutí, či populárnu hernú sériu uvedú na online trh, takže momentálne sa žiadny vývoj v tejto oblasti nekoná.

 Priaznivci adventúr, ktorí nemajú problémy s objednávkami prostredníctvom internetu, si teraz môžu zakúpiť titul A quiet Weekend In Capri, kde zažijete dobrodružstvo na Capri a vychutnáte si 4500 fotografií z tohoto malebného ostrova. Hru si môžete objednať na tejto webstránke.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk