Bioshock pod morom číha...

pridal spacejunker 30.8.2006 o 12:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

2K Games na výstavu GC do Lipska priniesli najlepšiu hru tohtoročnej E3 - Bioshock, spirituálneho nasledovníka, dnes už kultovej série System Shock. Irrational Games verí, že všetko je v atmosfére. Podmorské Rapture City, kde sa hra odohráva, pocit izolácie od vonkajšieho sveta a možno aj panika budú stavebnými kameňmi dusného ovzdušia, o ktoré sa budete deliť napríklad aj so šialenými ženami behajúcimi po strope. O svoje sa postará aj herný systém reagujúci na váš aktuálny stav. Ak máte pri sebe veľa nábojov, ďalšie už nájdete iba horko ťažko a ak náhodou váš zásobník zíva prázdnotou, tak na nejakú muníciu narazíte v poslednej chvíli. Toto prispôsobovanie bude všeobecne ovplyvňovať celú hru, aj obtiažnosť. A keď už sme pri nej, tak v hre nebude žiaden tutorial!

Autori tvrdia, že pre niektorých hráčov je otravný, veď každý vie strieľať a pohybovať sa v prostredí. Na druhej strane úplní začiatočníci v žánri (a nielen oni) budú môcť využiť pomôcky, ktoré sa budú tu a tam objavovať, ak sa náhodou stratíte. Takto napríklad neminiete ovládací panel na stene atď. Bioshock rozhodne nebude tradičná FPS akcia, ako si mnohí nahovárajú. V hre budete vždy postavení pred voľbu, ako vybrané situácie možno riešiť (v niektorých nemusíte ani vystreliť). Stacionárnemu guľometu sa môžete postaviť zoči-voči, alebo po prieskume prostredia nájsť inteligentnejšie riešenie, ako ho odstaviť. To platí aj pre väčších nepriateľov, buď priama konfrontácia, alebo z pohodlia ovládacieho panelu pomocou lietajúceho robota.

Voľnú ruku bude mať hráč aj pri formovaní postavy. Skúsenostné body tu zastupuje plazmid, ktorý vylepšuje postave vlastnosti (rýchlosť, sila) i špeciálne schopnosti (security, páčenie zámkov). Viac o podmorskom meste Rapture a tajomstvách Bioshocku nájdete v preview.





Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha... Bioshock pod morom číha...
Bioshock pod morom číha...  Bioshock pod morom číha...  Bioshock pod morom číha...
Bioshock pod morom číha...  Bioshock pod morom číha...  Bioshock pod morom číha...
Bioshock pod morom číha...
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Irrational Games
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. august 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk