Utorňajší download

pridal spacejunker 19.9.2006 o 10:50 pod hry
HRY > NOVINKY >

 dtp uvoľnili nemeckú hrateľnú ukážku adventúry Undercover: Operation Wintersun, ktorá obsahuje úvodnú časť z finálnej hry. Zoznámite sa v nej s hlavným hrdinom a prvou úlohou - infiltrovať sa do stráženej budovy. Demo sťahujte tu alebo tu (207 MB).

 Rovnako začiatok adventúry sleduje aj francúzske demo The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy. Nájdete tu (320 MB).

 Prvý patch v1.1 pribieha na pomoc stratégii Joint Task Force. Zrýchľuje loadingy, odstraňuje náhodné problémy a do hry pridáva dve mapy Bosnian Railway Station a Oasis. Patch nájdete tu alebo tu (191 MB).

 Posilu v podobe prvého patchu v1.2 privíta aj RTS Company of Heroes. Odstraňuje dva exploity, problémy s výkonom pri zapojení SLI, s pripájaním a ďalšie chyby. Patch nájdete tu alebo tu (8 MB).

 Prvým patchom sa môže pochváliť aj akcia LEGO Star Wars II. Verzia v1.01 sa koncentruje na chybu, ktorá sa objavuje počas inštalácie na vybraných zostavách. Sťahujte tu alebo tu (4 MB).

 Budovateľskú stratégiu Caesar IV opäť približuje nový video denník vývojára, ktorý vás bližšie zoznámi so všetkými prednosťami tejto hry. Komentované video o dĺžke štyri a pol minúty nájdete tu (87 MB) alebo tu (118 MB).

 Rasa High Elves zo stratégie Warhammer: Mark of Chaos ukazuje vo svojom profilovom videu techniku boja. Dva a pol minútové video z aktuálneho hrania nájdete tu (80 MB) alebo tu (19/59 MB).

 Hrdinovia Marvelu - Spider-Man, Thor a Thing - si na svoje predvádzanie špeciálnych síl, ktoré rozbalia v akčnom RPG Marvel Ultimate Aliance, ukradli každý po pol minúte. Videá nájdete tu alebo tu (4 - 12 MB).

 Ak chcete vidieť, ako bude vyzerať Half-Life 2: Survivor na automatoch, sťahujte päť informatívnych videí (6 - 13 MB).

 Masívne boje na vás čakajú v dvoch kratučkých ukážkach k stratégii Medieval II: Total War. Videá priamo z hry nájdete tu (118 MB) alebo v dvoch rozlíšeniach tu (3 - 15 MB).

 Sériu zápasov v podaní NBA Live 07 sledujte v štyroch krátkych videách so zábermi priamo z hry. Sťahujte tu (9 - 11 MB).

 Dnešnou špecialitou je japonský launch trailer a hraný TV spot k divokej bojovke God Hand, ktorá kombinuje súboje so šialenými údermi a prekladá ich navyše čiernym humorom. Ostatne to môžete posúdiť sami. Obe videá nájdete tu (5 - 13 MB).





Páči sa mi!

Zaradené pod: half life, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk