Nextgenoviny

pridal saver 22.12.2006 o 10:31 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Kutaragi sľúbil novú verziu PS3 určenú na Audio Video použitie a aj v štandardnom AV obale. Tá bude mať dvakrát toľko hlavnej pamäte (zrejme 512 + 256), výkonnejší zdroj, 2x HDMI, pravdepodobne nebude chýbať Bluray R/W mechanika a nejaké ďalšie veci. Táto verzia konzoly by už nemala byť dotovaná a špekuluje sa, že bude stáť okolo 2500 dolárov. Uspeje PSX3, alebo dopadne ako PSX?

 Okolo PS3 sa vyrojili nové otázky o odložení konzoly v Európe. Sony to vyvrátilo, ale minimálne bude pri launchi problém s dodávkami konzol a skôr ju bežne v obchodoch uvidíme až okolo leta.

 Prejdime k Wii, rozobratý Wiimote si môžete pozrieť tu. Nie je v ňom nič nebezpečné, ale sám o sebe je dosť nebezpečný hlavne pre trhajúce sa poistky. To zrejme už zbadalo viac ľudí, ktorí podali na Nintendo žalobu. Nintendo už do budúcnosti plánuje dávať silnejšie šnúrky, ale zrejme toto by bolo najlepšie riešenie. Ale ako zranenia pribúdajú, vtípky eskalujú. Najnovšie zranenia si pozrite na www.wiihaveaproblem.com, dokonca Wii už knokautovalo aj PS3!

 Ak máte doma projektor a chcete Wii, skúste zaškúliť očkom na nový wireless motion bar. Starý sa totiž nedá pri projektoroch použiť, keďže má krátky kábel.

 Objavila sa prvá recenzia na PSP kameru a je dosť zlá, presnejšie horšia ako mnohé kamery v mobiloch. Mínusom je aj to, že kamera umožňuje nahrávať maximálne 15 sekundové videá. Gamebrik ju ohodnotil známkov 60. Možno zaujímavejšie pre majiteľov PSP bude TV rekordér, nahrávajúci na Memory Stick rovno do formátu kompatibilného s PSP.

 Japonský magazín GameLabo zverejnil niekoľko správ o nových japonských hrách pre Xbox360. Spolu vraj MS ohlási na budúci rok 10 nových hier od menších alebo stredných firiem, jednu vlastnú JRPG hru, Enix vraj pracuje na dvoch tituloch pre Xbox360 (jedna od Public Garden, jedna od Enixu). Pribudne vraj aj ďalšia RPG od tretieho vývojového štúdia. Namco Bandai prinesie dve alebo tri nové hry, pre japonských hráčov vyjde aj Power Pro Baseball, a hru pripravujú aj Mizuguchi a Okamato.

 Nextgen vybral Top 25 ľudí roka z technologickej branže a ako prvý skončil Peter Moore z Microsoftu, druhý Satoru Iwata z Nintenda, tretí CliffyB z Epicu.

 Zatiaľ čo Xbox360 a Wii upscalujú staré hry, PS3 ich len resizuje a vyzerá to horšie ako na PS2. Na videu si to môžete porovnať tu. Zatiaľ by som neradil starú PS2 vyhadzovať.

 Malá zábavka na štýl Viva Piňata, len so snehuliakom

 Čo odporúča MS, ako Vianočný darček pre PC-čkárov? V prvom rade Xbox360 ovládač, ale aj Wii ovládač, ktorý funguje aj pre Windows, z noviniek sa budúci rok očakáva prezazenie LCD Frame, teda elektronických fotiek, ale aj Optimus klávesnica (zatiaľ trojklávesová), 22'' monitory, hry a programovacie nástroje a veľa ďalších vecí.

 Bolo už Wii hacknuté? Video naznačuje túto možnosť.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19618)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk