World in Conflict open beta look

pridal uni 15.7.2007 o 16:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

World in Conflict sa zrejme stane hitom jesene a žiadny ostrieľaný stratég by si túto hru nemal nechať ujsť. Po uzatvorenom betateste sa teraz v podstate každý môže zúčastniť otvoreného betatestu a na základe vlastných skúseností vám radíme, aby ste nezaháľali.

Základné princípy hry nedoznali žiadne zásadné zmeny, napokon prečo aj, keď systém hry bol navrhnutý dobre. To znamená, že sa začleníte do amerického alebo sovietskeho tímu, vyberiete si zo sortimentu vojenských jednotiek (pechota, bojová technika, podpora, letectvo) a na bojisko dopravujete jednotky zakúpené za strategické body. Pritom môže použiť aj limitovanú ponuku z iných vojenských odvetví, ale za výrazne vyššie sumy a za špeciálne taktické boje nakupujete podporné zložky ako je artiléria, napalmový nálet, či atómová bomba. Potom , v spolupráci s hráčmi v tíme, obsadzujete kontrolné body, ktoré sú obvykle tvorené dvomi viazanými pozíciami.

No zatiaľ čo prvá verzia hry mala viacero nedostatkov pokiaľ sa jednalo o vykreslenie objektov a grafiku ale hlavne značne vysoké hardvérové nároky, aktuálna verzia v tomto smere veľmi výrazne pokročila. Aj na slabšej zostave vám hra bude pohodlne šlapať na stredných detailoch, čo bolo pretým nemysliteľné. Titul je viditeľne plynulejší a hrá sa oveľa pohodlnejšie. Skutočne úchvatné explózie a dymové efekty, ktoré síce vyzerali skvele aj predtým, už teraz nespôsobujú dramatický pokles frejmov a hra sa nespomaľuje, respektíve len nepatrne, takže si ich konečne naozaj vychutnáte.

V otvorenom betateste sa nachádzajú tri multiplayerové mapy. Dve z nich, Hometown a Farmland, si zahrajú všetci bez rozdielu a to v móde dominancia, kde je základom obsadzovanie kontrolných bodov. Finálna hra však bude obsahovať niekoľko ďalších módov. Tretia mapa, Riviera, je k dispozícii len pre predplatiteľov hry, na osobitných serveroch, opäť však len s módom dominancie. Dve verejne ponúkané mapy sú však dostatočne atraktívne a vyskúšate si na nich boj v uliciach mesta aj v zalesnenom prostredí. Popri explóziách zaujme aj fyzika, stromy vyvrátené tlakovou vlnou, les zasiahnutý raketou, kde sa postupne rozširuje požiar a tak ďalej. Na základe skúšobnej verzie zatiaľ nie je jasné, či priebeh bojov ovplyvnia aj zmeny počasia alebo denný cyklus, tieto prvky tu zatiaľ obsiahnuté nie sú, ale rozhodne by boli prínosom. Napriek tomu má hra podmanivú atmosféru a je to skrátka ten titul, kde si poviete ešte jednu mapu a dosť a potom sa pristihnete, že hráte stále ďalšiu a ďalšiu.

Viac informácií o titule nájdete v prvých dojmoch, ktoré sme priniesli nedávno a ako chuťovku vám ponúkame aj prvé video a druhé video, kde vidíte výbuch atómovej bomby. World in Conflict bude mať premiéru v septembri, ale chytľavé boje vás čakajú už teraz, ignorovať tento betatest by bolo rozhodne chybou.

Ak sa chcete zapojiť do beta tesingu hry, máme ešte niekoľko desiatok beta kódov a tie môžete získať v našej súťaži. Kód vám hneď príde na email aj s inštrukciami na stiahnutie beta verzie hry, prípadne si betu môžete siahnuť aj tu (1.6GB).





World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look World in Conflict open beta look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Vivendi Universal Games / Massive Entertainment
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk