Microsoft sa spája so Sony

pridal je2ry 1.4.2008 o 9:53 pod hardware
HARDWARE > NOVINKY >

Tušili sme to, verili sme v to a ono sa to naozaj stalo skutočnosťou! Microsoft oficiálne ohlásil spojenie svojej hernej divízie so Sony a budúci rok sa dočkáme spoločnej platformy, ktorá sa pravdepodobne bude volať Playbox 720. Pre nás hráčov to samozrejme znamená obrovské vydýchnutie a posun od nič neriešiacich flejmov ku kvalitným herným titulom, ktoré budú dostupné všetkým a všetkým tiež budú konečne fungovať rovnako.

Plánuje sa aj prepojenie existujúcich online komunít do jedného veľkého celku. Xbox Live a PSN sa zlúči do siete Hyper Mega Live Network. Tá preberie všetko najlepšie z oboch systémov, konkrétne z PSN nič a z XBL všetko, až na to, že za multiplayerové hranie konečne nebudeme musieť platiť. Dlhé diskusie sa viedli o dizajne ovládača, nakoniec sa pri fúzii dohodlo na gamepade, aký môžete vidieť na obrázku.

Nostalgické časy ataríčkových joystickov symbolizuje veľká páka, dvoch odvekých rivalov zase simultánne preklady ABXY, resp. palička palička snehuliak palička gulička rovnoramenný rovnostranný trojuholník so súčtom vnútorných uhlov 180° štvorček krížik. Ako médium pre fyzický prenos dát bude asi použitý nový čínsky formát EVD (Enhanced Video Disc), ale Microsoft najprv požaduje zlepšenie ľudských práv v krajine. Disky teda nebudú vyrábať 11-ročné deti, ale počká sa, až kým dosiahnu vek 12 rokov.

Launch titulom Playboxu bude FPS strieľačka s prímesou stratégie, RPG, racingu, MMO, adventúry, logickej hry, simulátoru a moderného desaťboja s názvom Gears of Killzone Prologue: Uncharted Piňatas killed with Heavenly Sword in Mass Effect. Hlavnou postavou bude štetka fretka a jej elektronický pomocník Roberto. Hra sa objaví v dvoch verziách, k zberateľskej edícii bude pribalený tento akcelerátor.





Microsoft sa spája so Sony
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, microsoft, mass effect, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19463)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk