GC: Bioshock na PS3 s rozšíreniami

pridal je2ry 26.8.2008 o 10:19 pod hry
HRY > NOVINKY >

Slečna (pani) prezentujúca Bioshock v stánku 2K Marin nebola práve tým najlepším, čo sme mohli po stránke profesionality na GC vidieť. Nielenže jej ponorenie sa do sveta PS3 Bioshocku bolo plytké a povrchné, navyše nám nedovolila pýtať sa žiadne otázky a vrcholom všetkého bolo, keď na konci oznámila, že by sme mali odísť a navštíviť radšej iné prezentácie. Novinári to zobrali ako vtip, pár sa ich dokonca nahlas zasmialo a ostali sme sedieť, lenže ona iba otvorila dvere a jasným gestom nám dala najavo, čo si o nás myslí.

O hre sme sa však predsa len aspoň niečo nové dozvedeli. Pribudne hardcore obtiažnosť Survivor, počíta sa tiež so zaradením trofejí. Plusom budú nové plazmidy (o nich nebolo hovorené vôbec) a možno aj zbrane (detto), čo však bude súčasťou prídavku určite, sú tzv. Challenge Rooms. Prototyp jednej z nich nám bol v krátkosti predvedený a treba povedať, že Miestnosti výziev nevyzerajú celkom na zahodenie.

V jednoduchosti sa dajú Challenge Rooms opísať ako krátky level, v ktorom je potrebné vykonať úlohu za čo najkratší čas a získať tak príslušnú trofej. Predstavte si ruské kolo, v ktorého najvyššie umiestnenej kabínke je uväznená Little Sister (obr. 1). Ovládanie ku kolotoču nefunguje, treba k nemu doviesť elektrinu, lenže my nemáme k dispozícii ani kušu s elektrickými šípmi, ani príslušný plazmid. Krátka prehliadka levelu ukáže, že v jednej z miestností sa ukrýva sejf. Po jeho otvorení sa môžeme tešiť z kuše, zavedieme ňou prúd do ovládania kolotoča, zapneme ho, kolotoč sa rozkrúti... ale posunie sa nadol iba o jednu kabínku. Letmý pohľad na ruské kolo napovedá, že ovládač bude treba opraviť a použiť ešte 5 krát, lenže naša jedna elektrická šípka je nenávratne stratená a tak sa treba opäť vybrať na prieskum.

Nebezpečný zoskok z balkóna je odmenený plazmidom, ktorý vysiela krátky elektrický výboj v prípade, že sa k nám nepriatelia dostanú príliš blízko. Kolieska v hlave zapadnú na svoje miesto, rozbehneme sa k ovládaču, prilákame k nemu slicerov a už si len počkáme, kým nám prvý svojou agresivitou nepomôže s elektrinou. Sestrička sa k nám priblíži opäť o jednu pozíciu, ale nás ešte pred jej záchranou čaká veľa práce...

PS3 verzia minuloročného hitu sa k nám dostane už v októbri. Zatiaľ sa v súvislosti s Challenge Rooms hovorí o exkluzivite pre Sony, ale dúfajme, že sa tento sťahovateľný balíček neskôr objaví aj vo verzii pre PC, resp. Xbox 360.





GC: Bioshock na PS3 s rozšíreniami GC: Bioshock na PS3 s rozšíreniami GC: Bioshock na PS3 s rozšíreniami
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Irrational Games
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. august 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk