Microsoft event v Japonsku

pridal saver 1.9.2008 o 9:21 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Microsoft práve spustil svoj japonský Xbox360 press event a hlavným ohlásením bolo zníženie ceny konzoly a to o 30 %, čo je zlacnenie približne o 70 dolárov, Arcade model u nich teraz bude za približne 182 dolárov. 60 GB premium verzia ani ich neobíde.

 Čo sa týka hier, Microsoft spomenul svoj úspech s Tales of Vesperia a chce ho zopakovať s ďalšou sériou exkluzívnych titulov ako Infinite Undiscovery, Last Remnant a jarným Star Ocean 4. Odprezentovali Mass Effect, Fable 2, Elder Scrolls IV a Fallout 3. Fallout 3 samozrejme pri prezentácii zamrzol, čo má v poslednej dobe veľmi vo zvyku, kde na PAX museli úplne zrušiť prezentáciu. Okrem toho Japonsko dostane z európskych titulov HAWX, Mirrors Edge a z MS vecí príde Halo Wars a Viva Piňata 2. Spomenuli titul Otomedius a aj obľúbený Winning Eleven.

 Zo zaujímavejších prezentácii Japoncov zaujal Gundam Musou 2, pokračovanie Gundam série a killer titulom ohláseným na evente bola Ninja Blade (hra ktorej názov bol leaknutý už na jar pred MS eventom v US, odhadovalo sa, že bude ovládateľná motion ovládačom).

Ninja Blade bude filmová akcia od FROM Software. Hra bude umiestnená v Tokyu so scénami, ktoré podľa prezentácie vyrážali dych. Na hre robí dízajnér Lost Planet Keiji Nakoka, hudbu dodáva Norihiko Hibino, ktorý ma na svedomí aj MGS3. Hra sa objaví v roku 2009 a v hrateľnej podobne bude už na TGS budúci mesiac.

 Z ďalších detailov ohlásili, že GTA IV dostane japonské titulky, odprezentované bolo aj Bionic Commando, Street Fighter 4 bol ohlásený pre Xbox360, ale zatiaľ bez dátumu.

 Resident Evil 5 ukázali v novom traileri s ukážkou na lodi a aj automobilovou naháňačkou, dúfajme, že sa čoskoro objaví na stiahnutie.





Microsoft event v Japonsku
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, gta, mass effect, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk