SAINTS ROW 2

SAINTS ROW 2

7.5

GTA klony niekedy nemusia byť vôbec zlé a Saints Row je toho dôkazom.

Recenzia na PC verziu

Pocem chlapec moj, ja ti teraz poviem veľkú mozgovú príhodu, že budeš kukať s otvorenou hubou  jak Tribula s Dubničkom na hetero porno. A že ani oni nechápali, že čo sa tam deje, tak ani ty nebudeš chápať, chápeš? To začalo vtedy, keď sa náš geng Svätých rozpadol a ja som ležal s dolámanými hnátami a vypadnutou pamäťou. Lacika ma vtedy zachránil a priviedol naspátek domov do ulíc.

Začiatky to boli ťažké. Neboli lóve a naše sity ovládali tri ostatné gengy, ktoré sa oň rozdelili rovným dielom. Začínal som jak taxikár, ale Lacika vravel, že aj jak vodič sanitky je dobré začať. Jasné, že ten taxík bol učórovaný. Som neni na palicu, aby som si autá kupoval, nejsom Onasis. Ale potom sa postupne karta obracala. Grafity ostatných gengov sme začali sprejovať našími a tak išiel rešpekt hore. Kumpáni furt vyzváňali na mobil a chceli sa pridať. Pamätám si na našu prvú dieru. Bola to fakt diera, ale prachy robia svoje, chápeš jak to myslím. Postupne som to vybavil plazmáčmi a luxusným nábytkom.

Žádná IKEA, len kvalitný dovoz. Laci tam chcel mať aj tyče pre tanečnice. Šak čo by som mu nevybavil. Vždy sa nájde nejaká štetina, čo sa rada poobšíva okolo tyče. Miesto papierovej škatule na drobáky som namontoval sejf, nech je výpalné kam dávať. Vždycky je dobé skásnuť všetkých naraz a prachy si len pohodlne vybrať zo sejfu. Jasné, aj na búchačky som mal špeciálny šuflík. Nebol problém zobrať čo potrebujem, keď už som raz zbraň mal kúpenú. Len do obchodov s nábojmi bolo ďaleko, lebo ich je u nás málo a patróny sa míňali počas biznisu rýchlo.

Potom prišli nové bejváky a garsónky nahradili luxusné, mega velké byty. Chlapec moj, v garáži mi stáli autá, o jakých sa ti ani nesnívalo. Stačilo ich len zaparkovať pred barákom. Laci pozná dobrých opravárov, tí vedia urobiť aj z Trabanta pimpované auto, že by sa Xzibit v hrobe obracal. Jak že ešte žije? Tak to zase niekto pokašlal. Daj sem mobil, jáj aha, nechaj, seď, zoberiem ho sám. Vidíš? Najnovší model. Na rýchlej predvolbe mám moje tri pravé ruky. Že nikto nemá tolko rúk? Ma sereš? Kukaj sem. Stačí jedného vytočiť a za pár sekúnd je tu aj na aute. Je úplne fuk, že de ja som, proste dojde, lebo ja som Boss a kludne móžu aj šecí dojsť, kludne móžem naverbovať aj chlapcov z ulice, keď je treba, ale maximálne troch, lebo viac sa do auta nezmestí, chápeš, a traja okrem mňa sú tak akurát.

Saints Row 2

Aj s Monster truckom je zábava.
Saints Row 2

Bar na predaj.
Saints Row 2

Čím ťa prinútim opustiť auto.

Ale keď sú so mnou v aute, tak nikto nechce šoférovať. Darmo hučím, Števo, odvez ma tam a tam, né, oni jak hluchí a vždycky sa tam musím odviezť sám, boha vieš kolko času tým zabijem? Hlavne, že každý chce počúvať iné rádio. Na tom sa nikdy nevieme dohodnúť. Laci počúva len svoju klasiku a Bacha a tiež tie funkové sračky, mne sa zas lúbi to rokové a techno rádio. Že woooman tramta tramta, to je od Wolfmother, poznáš né? Strašné songy tam hrajú. Chalani z ulice chcú zas len rap a hiphop. Medzi tolkými stanicami si musí každý vybrať. A kukaj sem, že vlastné skladby si z toho rádiá možeš ladiť do telefónu? To je jaké peklo čo? A tu dole je nejaká možnosť že Cheaty, ne, nevím čo to je, nejaká volovina od operátora asi.

Ale o tých autách si ma nenehal. Proste auto si vypimpuješ jak chceš, dáš tlmiče, zlepšíš ovládanie, ospojleruješ alebo tam buchneš turbo a nikto ťa nepredbehne, ale neni to až také jak v tej hre, že Need For Speed, poznáš? Nad väčšími bytmi mám dokonca aj pristávaciu plochu na vrtulníky a vlastním aj niekoľko lodeníc. Nevymýšlam si, neni dôvod. Vrtulníky mám až tri a lode od skútru, cez rýchlu loď až po výletnú pre pipky. Neuveríš, ale mám prenajatý aj hangár s ďalšou helikoptérou a biznis lietadlami. Smola, že je až na druhom konci mesta a neskutočne trvá, než sa tam dostanem. Dokonca aj na mojom čopri je to nadlho, to sa oplatí isť za biznisom rovno na miesto.

Trebárs na mojom japoncovi, ten sa neskutočne dobre ovláda, akurát stačí do nejakého sedláka viac ťuknúť a si na zemi. Keď sa rozbije, tak volných áut je naokolo neskutočné množstvo, chápeš. Akurát, že tie staré herky sú pomalé a keď aj volantom krútiš, tak to nebočí. Ale keď ti dojde pod ruku zbohatlík so športiakom, to je iné kakao. To aj na dvojcente otočíš do protismeru a brzdy to má také, že keď zbadáš fajnú babenku so štvorkami a začneš brzdiť pri jej zadku, tak pri jej bradavkách už máš zabrzdené. No a na stovke si, ešte nemá ani nohavičky dole a vyplutú žuvačku.

Policajti sú v tomto meste neskutočne tupí. Ujsť im neni žádny problém, dokonca aj tí špeciálni, keď ťa naháňajú a zatarasia celú cestu dodávkami, tak im zdrhneš rýchlejšie než pes od Mojseja, keď spustí na gitare, keby nebol na reťazi. Úplne stačí, keď začneš alebo dokončíš biznis, alebo vlezieš kámošom do sprej šopu a oni si ťa prestanú všímať. Také sú to telce sprosté. Ináč, podobne sa správajú aj ostatní obyvatelia, sú jak na drogách, alebo čo.

Saints Row 2

No proste prachy sa sypali aj samé, lebo som poskupoval podiely vo všeckých okolitých obchodoch a musia mi teraz dávať ich profit. Na fastfúdoch a krámoch s chlastom toho vela netrhnem, ale luxusná predajňa áut, zazobanejší bar, opravovne alebo šop s handrami, zbraňami a hudbou, to je iný keš. Navyše sa tak boja, že mi dajú všade zlavu, blbci, hahaha.

No ale občas aj nám zredne, hlavne keď sa susedný gang snaží dobyť naše územie, alebo keď sa my chystáme dobyť to ich. Vždy sa zavrú do nejakej stodoly, oni to volajú pevnosti, alebo utekajú na bajkoch a autách a treba ich dať dole. Zatál som sa nestretol, že by sa nejaká pevnosť dobýjala tak isto jak tá predtým, no a keď už ju máš, móžeš skúpit aj nehnutelnosti pod jej vplyvom. Potom strašný rešpekt z toho ide a aj biznis sa ti lepší ponúka. Biznis robíme s okolitými gengami, ale keď nás vytočia, tak pekné porádky s nimi narobíme. Šikmáčom sme teraz tak zavarili, že až ich najväčší boss až z Japonska došiel, aby sa nám postavil.

Vraj im kazíme kšefty so štetkami. Drogy má zase pod palcom generál a tí jeho čierni rastamani. Postupne im to ale preberáme a ničíme ich továrne. Biznis sa musí točiť. Obchod so zbraňami by chceli mať pod palcom zase tí pokérovaní tupci s tým ich náčelníkom apačov. Ale postupne aj ten preberáme. Ani si nevieš predstaviť jak ho nasralo, keď sme mu prepašovali do ihly rádioaktívnu zmes a jeho tatér mu s tým odfajčil polku ksichtu. Viac ho ale nasralo, keď sme jeho čubku zavreli do kufra auta v aréne a on ju sám zabil so svojím monster trakom. Sme sa nasmiali, jáááj. Na rozmanitosť a pestrý život sa sťažovať nemóžem.

Najlepšie je v piatok, keď sa s chlapcami rozbehneme do ulíc a len tak pre zábavu dávame dole chodcov alebo ničíme cudzí majetok. Občas si zájdeme s našimi pimpovanými autami a bajkami urobiť nejaký ten rejs, skúšali sme už aj dystrakšn derby v aréne, dávame si do držky vo fajt aréne, pre zbohatlíkov zo zámoria sme minulý piatok kradli luxusné autá pre Chop Shop a sranda je sa prezliecť za policajta a mlátiť ludí naokolo, keď to všetko berie telka naživo. S Lacim sme raz dokonca ukradli hovnocuc a striekali hovná na pozemky zbohatlíkov, aby ich cena klesla a my sme mali profit. Keď je maximálna nuda, tak sa vždy dá zájsť do kasína a nechať tam zopár litrov v kartách alebo automatoch. Jasné že robím niečo za niečo. Vždy sa mi dostane rešpektu za takého akcie, alebo fajných zliav v obchode. Po dobre prehýrenej noci si pripadám na druhý deň aj o niečo silnejší a aj mierenie sa zlepší.

Saints Row 2

Veľké lietadlo sa zobrať nedá.
Saints Row 2

Menšie už hej.
Saints Row 2

S bojovým vrtuľníkom je kopec srandy.

Čo čumíš na moje berety ty bajkal špinavý! Teraz som ich dal do vitríny. Na biznis už používam zásadne len tieto americké automaty, ale ani kalach neni zlý. Kukaj na tento, novinka z armády, má aj granátomet. A hentam v rohu je bazuka, keby začali dotierať policajti alebo negri z gengov na vrtuľníkoch. Moj najlepší kus je ale tento gatling. Žerie síce viac nábojov jak anorektička články o diete a tiež som zaň vygrgal pekný majland, ale tá kadencia! Chalani používaju na bajkoch tieto SMG-čka, sú celkom presné, ale tiež vela žerú. Na špeciálne prácičky tu mám odstrelovačku, granáty, oslepovacie aj trieštivé alebo molotov. Treba veľa zbraní, lebo toto je velké mesto. Či je väčšie jak Liberty City? Akože neni, ale chlapec moj, tu je stále čo robiť a zabavíš sa lepšie.

Joooj, ale minulý týždeň som mal strašný matroš. Si idem po meste a zrazu akoby mi v hlave niečo nestíhalo. Proste idem si autom a sek sek. Prejdem pár metrov do iného smeru a zase. Mi pripadalo, že mi budovy samé z hmly vyskakujú. A keď som sa viacej sústredil, tak to bolo všetko lepšie, ale to sekanie sa zhoršilo. A najhoršie keď som vošiel do baráku, niekto ako keby vymazal všetky farby a všetci mi prišli srandovne kockatí, proste všetko príšerne hranaté a fádne. Fuj, jako vravím strašný materiál. Niekto by mi mal zoptimalizovať v hlave. Zoptimalizovať? Netuším, čo je to za slovo, to som počul v bedni včera. 

Tak ešte by ťa niečo zaujímalo, než to s tebou skončím? Tvoje posledné želanie porozprávať moj príbeh bolo celkom nezvyčajné chlapec moj. Kukaj kolko je hodín. Ani sme sa nenazdali a od začiatku až po tvoj koniec prešlo 15 hodín. Celkom záhul. Si si myslel, že zabudnem prečo tu sedíš? Teraz sa môžeš pozreť znova na tie berety a jednu si vybrať. Mne nikto auto bicyklom oškierať nebude ty akože roznášač skautského pečiva...

Saints Row 2

Skúter je na prepravu ako stvorený.


Saints Row 2

Spracovanie vnútra bytov je dosť slabé.


Saints Row 2

I like to move it.



napísal fendi 13.2.2009
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
7.5
Ohodnotiť
SAINTS ROW 2
+ chytľavé a zábavné
+ výborný OST
+ bočné misie a minihry
- tragická optimalizácia
- graficky slabé interiéry
- chýba zrýchlená preprava
Hardverové požiadavky:
Minimálne požiadavky: CPU 2,0 GHz, 1GB RAM, VGA 128 MB
Doporučená konfigurácia: CPU 3,2 GHz, 2 GB RAM, VGA 256 MB


RECENZIE HRÁČOV
Saints Row 2
8.5
HOMERJAY    20.2.2009
"Určite sa pamätáte na nevydarený klon GTA - Saints Row, ktorý žiaľ vyšiel len na Xbox360. Saints...prečítať celé
Xbox 360
PC
PS3
Xbox One BC

Vývoj: THQ / CD Projekt / Volition
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk