The Secret World odtajnený

pridal uni 8.4.2009 o 11:05 pod hry
HRY > NOVINKY >

Čo je The Secret World? Nová MMO pre PC a Xbox360 od tvorcov úspešnej MMORPG Anarchy Online a menej úspešnej Age of Conan, na ktorej spolupracuje aj Ragnar Tornquist, známy vďaka adventúram The Longest Journey a Dreamfall. A práve Tornquist poskytol prvé informácie v interview pre Eurogamer a tiež v tomto videu pre Gametrailers a prezradil zaujímavé veci.

The Secret World nebude mať postavy s povolaniami ani úrovňami, hoci sa váš hrdina bude udomácňovať v pochmúrnom svete, kde sa ocitá a získava nové schopnosti. Už tým je táto, ako Tornquist hovorí, akčne-dobrodružná MMO, iná. Hra bude obsahovať dynamické boje a všetky teritóriá budú okamžite prístupné, hoci sa odlišujú obtiažnosťou. Medzi úvodnými lokalitami bude Londýn, New York, Soul, Nové Anglicko a Egypt. Vašu postavu budete formovať a usmerňovať podľa ľubovôle a môže si osvojiť bojové umenia, moderné a mystické zbrane, bosoráctvo či voodoo mágiu.

Môžete sa sústrediť na jednu oblasť a byť napríklad elitným vojakom v kevlarovej veste a ťažkých čižmách, alebo univerzálnym dobrodruhom, v jednej ruke brokovnicu, v druhej voodoo bábku a s poriadne tvrdými kopmi. Všetky možnosti sa vám sprístupnia vo forme kariet, ktoré budete zbierať. Na základe vašich schopností a sily potom získate aj prístup k rôznym dobrodružstvám, pričom ich môžu plniť jednotlivci, alebo skupiny hráčov. V prípade skupín bude zaujímavé sledovať, ako hráči využijú sety kariet, to je totiž jediné merítko ich zručnosti.

Vzhľad postáv sa bude dať rôzne upravovať, či už sa jedná o účesy, oblečenie či tetovania. Budú sa dať použiť rôzne odevy, avšak ich funkcia je skôr dekoratívna a neprinesú bonus k obrane či nejakú inú výhodu. Hra sa bude zameriavať na lovenie kreatúr a ako to bude s PvP nám tvorcovia zatiaľ neprezradili. Boje však nebudú jedinou náplňou. Hráči sa môžu orientovať aj na logické úlohy, odkrývanie tajomstiev a rozhovory, čo im môže priniesť nové objavy a predmety. A hoci aj niektoré logické úlohy budú vyžadovať spoluprácu tímu, Tornquist považuje za dôležité a prínosné, aby hlavné udalosti plnili hráči samostatne a využívali pomoc iných až pri špecifických problémoch.

Čo sa týka hlavnej dejovej osnovy, dotýka sa skrytého zla, ktoré je milénia staré a zasahuje do rôznych kultúr, náboženstiev, mytológií a príbehov a žiadne tajomstvo nebude pre hráčov tabu, či už  sa jedná o Stonehenge, upírov, Titanov či Atlantídu. K akej kultúre budú inklinovať zadania, bude závisieť hlavne od mesta a prostredia, iné to bude v Londýne, iné v Egypte.

Co sa týka spracovania prostredí aj bytostí, Tornquist netají inšpiráciu v iných produktoch, napríklad priznal, že aj pri The Longest Journey ho motivovala Buffy. The Secret World by však mal zaujať predovšetkým nevšedným konceptom, kde sa tvorcovia evidentne snažia skĺbiť MMO akciu s adventúrou a to je zaujímavá idea. Do akej miery úspešne bude uvedená do praxe, si zatiaľ netrúfame polemizovať, keď sa však objavia nové fakty, budeme mať ucelenejšiu predstavu o tom, čo sa to na nás pripravuje. K informáciám pridávame zaujímavý trailer.





The Secret World odtajnený The Secret World odtajnený The Secret World odtajnený
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Funcom
Štýl: MMO / Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. júl 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk