Left 4 Dead 2 bohaté informácie a video

pridal uni 2.6.2009 o 13:01 pod hry
Left 4 Dead 2 bohaté informácie a video

HRY > NOVINKY >

Valve oficiálne oznámilo pokračovaní zombíkovskej akcie Left 4 Dead. Tvorcovia sa zamerali na vylepšenie hrateľnosti a pridajú do hry nové zbrane, ktoré sa využijú hlavne pri boji nablízko. Určite poteší motorová píla a bude tu aj baseballová pálka a sekera. Budú aj zmeny počasia, vylepšené efekty, zombie bossovia, ktorých sa pokúsite zlikvidovať s inou skupinkou tých, čo prežili. V hre je použitá AI Director 2.0. Left 4 Dead 2 bude vraj podstatne rozsiahlejšia, ako pôvodná hra, ponúkne viac kampaní aj vo verzus móde a budú tiež okamžite k dispozícii aj mapy pre survival mód.

Z preview na  Rock, Paper, Shotgun sa dozvedáme, že kampaní bude 5 a odohrávajú sa na juhu USA, v mestách  Savannah, eventuálne New Orleans. Zoznámime sa  so štyrmi novými postavami. Coach je tréner amerického futbalu na škole zo Savannah. Rochelle je z Clevelandu a pracovala pre spravodajstvo štábu káblovej televízie. Pôvodne bola vyslaná do Savannah urobiť reportáž a o čom, to si zrejme domyslíte. Chalanisko Ellis je mechanik a Nick je cynický gembler a podvodník.

  Left 4 Dead 2 - Gameplay

Nové kampane sú štrukturované tak, aby na seba nadväzovali a vytvárali tak ucelený príbeh, mapujúci osudy vyššie spomenutej skupinky. Správanie postáv sa bude meniť pod vplyvom okolitých udalostí a a sem-tam si aj podebatujú. Medzi nepriateľmi by mali byť starí známi, ale aj noví záporáci, z ktorých je zatiaľ známy len Charger. Vyzerá ako niečo medzi tankom a štandardným zombíkom a útočí hlavne svojou silnou zmutovanou rukou. Môže postavu odhodiť, alebo zachytiť a mlátiť s ňou o zem, kým nepríde pomoc...alebo smrť.Hoci ďalšie nové druhy ešte nepoznáme, ale staré známe kreatúry doznali určité zmeny. Napríklad po zásahu molotovým koktajlom sa všetky neupečú, ale niektoré prejdú cez oheň. Obávaná bosorka bude teraz naozaj hrozbou, pretože už nebude len ticho smokliť v kúte a čakať, kým ju vyrušíte. Bosorka sa bude potulovať po určitej dráhe, môže prekvapiť skupinu na úseku, kadiaľ musí prejsť, alebo sa dokonca zakrádať za tímom a prekvapiť odzadu.

Nové zbrane na boj zblízka umožnia brutálny masaker spojený s odrezávaním končatín nemŕtvych a vraj pohľad na bezhlavé krvácajúce monštrum, čo sa potĺka po okolí stojí za to. Vtipným doplnkom sortimentu zbraní je panvica na pečenie. Okrem toho je v hre nové brokovnica, nová automatická puška aj snajperka.

Pri putovaní oblasťami  budú aj zaujímavé pasáže, kde napríklad bude treba skákať po strechách áut. Pri očakávanom útoku hordy sa už nebude dať spoliehať na rohy, kde sa dá v pokoji čakať, kým nepriatelia neprídu do rany. Niektoré pasáže na mapách sa budú dokonca meniť. Napríklad cintorín v New Orleans pri každom prechádzaní vyzerá trochu inak. Ciest k východu bude viacero a absolvovať dlhšie trasy sa oplatí kvôli odmenám v podobe achievementov ale aj špeciálnej munície. Priemerný počet zabitých zombie pri skúšaní prvej kampane predstavoval asi 1000, pri ďalších prechádzaniach 1700 nepriateľov, takže si viete predstaviť ten masaker.

Left 4 Dead 2 vyzerá naozaj dobre a bude mať premiéru 17. novembra, takže oslavu Nežnej revolúcie môžete zavŕšiť krvavým zombie masakrom.





Left 4 Dead 2 bohaté informácie a video Left 4 Dead 2 bohaté informácie a video Left 4 Dead 2 bohaté informácie a video
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, valve






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk