Aký bude nový dashboard update?

Z E3 sa objavilo ešte niekoľko informácii ohľadom prichádzajúceho updatu Xbox Live Dashboardu, ktorý podľa všetkého príde v auguste.

pridal saver 6.6.2009 o 11:18 pod software
Aký bude nový dashboard update?

SOFTWARE > NOVINKY >

Z E3 sa objavilo ešte niekoľko informácii ohľadom prichádzajúceho updatu Xbox Live Dashboardu a to hlavne okolo Games on Demand systému pre Xbox Live, ktorý podľa všetkého príde v auguste.

Zatiaľ nevieme o všetkých updatoch, ale niekoľko detailov už bolo naznačený. Microsoft ohlasuje príchod Games on Demad s ponukou 30tich titulov, ktoré sa budú následne každým týždňom rozširovať, rovnako ako to Microsoft robí pri Arcade tituloch.

Novinkou pri GOD hrách a zrejme aj v celom marketplace bude možnosť kupovania hier za štandardnú menu cez kreditku, teda bez ďalšieho konvertovania euráčov na pointy. Stačí si len v detaile produktu vybrať metódu platenia. Cena sa následne zmení z MS pointov na lokálnu menu. Cenu zatiaľ vidíme z Lego Star Wars, ktoré bude za 19.99 dolárov, uvidíme ako postavia cenu za novšie, respektíve výraznejšie tituly. Microsoft týmto nechce robiť konkurenciu obchodom a zrejme pôjde hlavne o staršie hry, ktoré sme už videli na zábere predtým, napríklad budú ku kúpeniu Mass Effect, Bioshock, Assassins Creed, Oblivion, Dirt, Crackdown, Burnout Paradise, Fight Night 3.  Video zo služby nájdete tu.

Samozrejmousťou bude ukladanie zakúpených licencii na Live serveroch a teda hru si môžete kedykoľvek a kdekoľvek stiahnuť znovu. Napríklad, ak si ju chcete zahrať u kamaráta, prihlásite sa pod svojim loginom a stiahnete titul.

Z ďalších zaujímavostí probudne aj Avatar Marketplace, kde si budete môcť sťahovať a kupovať veci pre avatarov. Tie výrazne rozšíria aktuálnu ponuku o netradičné prvky, ako Halo oblek, alebo ako najnovší záber ukazuje tak aj Halo Warthog autíčko na diaľkové ovládanie, s ktorým sa bude váš avatar zabávať. Stať bude 320 pointov, teda 4 doláre. Rôzne veci z marketplace budú odomkýňatelné aj v hrách v štýle achievementov. 

Po novom update bude každý prvok Marketplace bude môcť byť ohodnotený hviedzičkami a užívatelia uvidia ako sa ostatním daný produkt pozdáva. Hodnotiť sa budú arkádove hry, užívateľské hry, expanzie, plné tituly a zrejme všetko čo sa bude dať stiahnuť.

Uvidíme čo nám Microsoft o novom update povie v polovice augusta na hernej výstave v Kolíne, pravdepodobne niekedy počas tejto show aj update spustí.





Aký bude nový dashboard update?
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, mass effect, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk