Firmware 3.00 pre PS3 je online

Dnes bol uvoľnený posledný zásadný update pre PS3 tento rok. Firmware 3.00, predstavený na tohtoročnej GamesCom, vylepšuje užívateľskú prítulnosť hlavného menu a niekoľkými kozmetickými zmenami spríjemňuje čas strávený v ňom.

pridal spacejunker 1.9.2009 o 10:34 pod software
Firmware 3.00 pre PS3 je online

SOFTWARE > NOVINKY >

Dnes bol uvoľnený posledný zásadný update pre PS3 tento rok. Firmware 3.00, predstavený na tohtoročnej GamesCom, vylepšuje užívateľskú prítulnosť hlavného menu a niekoľkými kozmetickými zmenami spríjemňuje čas strávený v ňom.

Hneď po spustení si všimnete nové logo pri štarte konzoly, ktorým je označovaná nová slim verzia. Po boote sa ocitnete v novej sekcii What's New. Ide o náhradu Information Boardu, kde sa zobrazovali najnovšie udalosti vo svete PlayStation v textovej forme s prepojením na oficiálne stránky. Teraz tieto udalosti majú podobu veľkých ikoniek a zavedú vás priamo buď na internet alebo na PlayStation Store, odkiaľ si stiahnete nové demo či nový DLC.

Vo What's New sa uchovávajú aj posledné tri hry, ktoré ste nedávno mali spustené, čiže ich už nemusíte hľadať v sekcii Games, kam pribudla ikonka PlayStation Store. Podobne ako What's New priamo v menu môžete prechádzať nový obsah a po kliknutí ho aj sťahovať, alebo kupovať.

Najväčším nedostatkom What's New je, že funguje iba v krajinách s podporou PlayStation Store, čo znamená, že Slovensko je mimo hru.

Ďalšou novinkou je indikátor stavu s hodinami a dátumom. Pribudla sem ikonka avatara z prihláseného konta, údaj o počte priateľov online a ak vám niekto pošle správu, objaví sa tu malá obálka. Kontrola stavu batérií po stlačení tlačítka PS už neprekrýva údaj o čase.

S príchodom nového firmwaru môžu autori rozdeľovať trofeje do subkategórií, takže získate rýchlejší prehľad o tom, koľko vám ich chýba v základnej hre a koľko v addonoch. Celkovo načítavanie trofejí a práca s profilmi priateľov, teraz zobrazovaných v zmenenom štýle, je rýchlejšia.

Hlavné menu po boote zaujme animovaným pozadím, ide o známu vlnu doplnenú o lesknúce sa elementy poletujúce okolo nej. Predpokladáme, že vo štvrtkovom update PS Store budú dostupné ďalšie, ako aj prémiové, spoplatnené.

Majiteľov zosilňovačov poteší informácia, že už nebude nutné prehadzovať zvukové výstupy, keď príde hodina kľudu. PS3 dokáže teraz využívať dva zvukové výstupy simultánne.

Poslednou zaujímavou drobnosťou, ktorú prináša firmware 3.00, je spomaľovanie a zrýchľovanie videí napamované na pravý analog. Krúživým pohybom môžete meniť rýchlosť videa v rozmedzí +/- 0.14x – 4x.





Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk