Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?

Spolutvorca Counter Strike pripravuje novú multiplayerovú akciu so zaujímavými inováciami, Tactical Intervention.

pridal uni 29.9.2009 o 10:21 pod hry
Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?

HRY > NOVINKY >

Minh Le, spolutvorca  populárnej multiplayerovej akcie Counter Strike, ohlásil novú hru s názvom Tactical Intervention a porozprával sa o nej (a o svojej minulosti) v interview na IGN. Opäť sa jedná o multiplayerovú záležitosť, určenú pre PC. Le začal pracovať na Counter Strike 2, avšak tento projekt bol odložený do šuplíka a tak odišiel z Valve, pretože mal dojem, že tam sa už neuplatní. Teraz sa sústredí na nový projekt, zameraný na boje teroristov a protiteroristickými jednotkami a podporuje ho pritom investor z Južnej Kórei.

Le hovorí, že má rád Counter Strike, avšak nemal možnosť uplatniť tam  svoje nápady a inovácie už preto, že hráči CS sa bránia akýmkoľvek inováciám. Svoje idei môže uplatniť v Tactical Invention a hreje ho aj pocit, že to bude jeho vlastná hra.

Tactical Invention bude využívať zdokonalený Source engine z Counter Strike a bohužiaľ sa zdá, že graficky nebude excelovať. Avšak dočkáme sa naozaj zaujímavých noviniek. Napríklad na mapách budú aj civilisti a tí budú reagovať na okolitú streľbu. Okrem toho ich teroristi môžu použiť ako živý štít. Ďalej do hry pribudnú psy, nemecké ovčiaky a rotvajlery, ktoré hráči môžu ovládať. V demonštrovanej ukážke sa pes na príkaz vrhol na teroristu, skočil a zaútočil na jeho rameno. Člen protiteroristickej jednotky potom dorazil protivníka pár výstrelmi.

Okrem toho sa Le sústredí na úpravu dĺžky kôl, "kempovanie" a vybalansovanie sniperov, ktorí sú podľa neho v CS príliš silní. Le si uvedomuje, že čakanie na koniec kola, hlavne pre eliminovaných hráčov, je v CS príliš zdĺhavé a tak mieni obmedziť boje na krátke a dynamické, v rozsahu najlepšie okolo dvoch minút. Hra Tactical Invention je vraj už skoro dokončená a onedlho začne s beta testom. Kompletný produkt sa má objaviť ešte v priebehu tohoto roka.





Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?
Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?
Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?  Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?
Páči sa mi!

Zaradené pod: valve






Nový akčný hit od tvorcu Counter Strike ?
PC

Vývoj: MAYN Interactive/ OGPLanet / FIX Korea
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 28. marec 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk