Test Drive zhrnutie z prvého preview

Časopis OXM zverejnil preview na Test Drive Unlimited 2 plné nových infomácií.

pridal saver 22.4.2010 o 14:39 pod hry
Test Drive zhrnutie z prvého preview

HRY > NOVINKY >

Časopis OXM zverejnil preview na Test Drive Unlimited 2 plného nových informácií. V zásade už vieme, že nás čaká rozsiahly ostrov Ibiza, po ktorého 930 kilometroch ciest sa budeme pohybovať prakticky bez obmedzení (a aj mimo nich) a to na viac ako stovke luxusných vozidiel.

Hra bude tentoraz výraznejšie orientovaná na MMO racingový štýl, ale bez poplatkov. Znamená to, že sa dostaneme do živého sveta, kde má každý hráč svojho avatara a svoje peniaze, za ktoré si kupuje oblečenie, domy, rôzne budovy alebo najprestížnejšiu cenu v hre - jachtu a samozrejme to najdôležitejšie - vozidlá. To aké vozidlá budú k dispozícii, nám budú postupne autori odhaľovať. Zatiaľ prezentujú rýchle exotické autá, aké sme videli aj v prvej hre. Vieme, že postupne prídu na rad aj off-roady. Upgrady a vylepšovanie vozidiel a aj zariadenia domov nebude chýbať.

Lobby systém bol tentoraz dramaticky expandovaný a možnosti medzi hráčmi viac pripomínajú MMORPG hry. Napríklad hráči môžu voľne chodiť okolo svojich vozidiel, keď čakajú, kým sa dostavia na štartovaciu líniu všetci protivníci. Môžu nastúpiť ako pasažieri do vozidla protivníka, môžu sa stretnúť s priateľmi v obchodoch a poradiť sa, aké auto je najlepšie. Dokonca sa môžu spolu staviť aj o výsledok preteku. Na obrazovke bude môcť byť naraz 32 avatarov, každý z nich bude mať svoje oblečenie a vybavenie. Budú sa stretávať v kluboch, obchodoch, vo svojich domovoch, budú môcť komunikovať, alebo si aj posedieť vo vírivke. Ale oproti tomu hra stále nebude mať chodcov, keďže podľa autorov to nie je Sims hra a tieto elementy nepretláčali, dôležitejšia je reálnosť prostredí, prepracovanie ostrova. AI budú ovládať len vozidlá v premávke rovnako ako v jednotke.

Zo zaujímavostí TDU2 bude mať kluby a párty, kde kluby budú mať vlastné konto, ktoré bude financovať jeho expanziu - vybavenie, okruhy, autá, garáže, väčšie budovy, ale aj exkluzivity ako napríklad superšport Gumpert Apollo. Peniaze bude možné "ukradnúť" od konkurenčných klanov.

Kooperačná hra titulu nechýba a bude to možnosť nasadnúť si do priateľovho auta a pomáhať mu pri jazde. Bude to hlavne navigácia pri jazde terénmi na 4x4 vozidlách. Hráči môžu používať voice chat, alebo ikonkový systém, kde navigátor naznačí smer, alebo najkratšiu cestu.

Čo sa týka fyziky, autori zahodili svoj pôvodný model z V-Rally, ktorý použili v TDU1 a napísali nový od základov. Zapracovali ovládanie pre vozidlá s rôznym pohonom, ale aj rozdiely medzi modernými a klasickými vozidlami. Bude zaujímavé sledovať, akým smerom sa pohne. V engine zapracovali aj cyklus dňa a noci, pre ktorý museli zase zmeniť celý grafický engine a hlavne pridať noc. Jeden deň v hre bude prekvapivo trvať až dve hodiny. Do neho ešte pribudnú zmeny počasia, dážď, búrky. Kamera bude tentoraz dynamickejšia, budeme cítiť pohyb vozidla. Ani ničenie vozidla tentoraz nebude chýbať, aj keď pôjde len o štandardné deformácie a kozmetické zničenie.

Autori plánujú pridať aj motorky, ale tie už nestihnú vydanie hry a počkajú si, až kým autori nezapracujú novú dynamiku vozidiel a fyziku. 

Hru uvidíme na jeseň na PC, Xbox360 a PS3.





Test Drive zhrnutie z prvého preview  Test Drive zhrnutie z prvého preview
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, sims






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Atari / Eden Studios
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. február 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk