Hideo Kojima na TGS

Viac ako hodinová tlačovka venovaná súčasným, ale aj budúcim projektom vznikajúcich v Kojima Productions bola plná darčekových predmetov, Castlevanie a MGS.

pridal spacejunker 19.9.2010 o 17:53 pod informácia
Hideo Kojima na TGS

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Medzi hlavné atrakcie stánku Konami na tohtoročnej TGS patrili simulátor randenia Love +++, DanceMasters pre Kinect, nové ProEvo a pochopiteľne Hideo Kojima, ktorý v 90 minútovej prednáške hovoril o tom, čo na čom pracuje Kojima Productions.

Našinca pochopiteľne zaujímajú informácie o sérii Metal Gear Solid, ktorý bolo ako šafranu. Tým najdôležitejším je dátum vydania MGS3: Snake Eater pre 3DS. Remake pre pripravovaný handheld Nintenda vyjde v priebehu budúceho roka. Či v rovnakom období bude debutovať aj Rising, nie je isté.

Novej hre zo série MGS sa venoval Kojima iba okrajovo a okrem známeho traileru, kde Raiden vytrháva pulzujúcu chrbticu z tela strážneho robota, sa s producentom Shigenobu Matsuyamom venovali aj technike Zan Datsu, ktorá priamo odkazuje na sekanie všetkého možné katanou. Rezanie bolo predvedené na krájaní melóna na stole a potom likvidovaní malých guľatých dron.

Kojima otváral prednášku zhodnotením regionálnych kôl pre majstrovstvá v hraní Peace Walker a svetového turné, pre ktoré boli vyrobené aj špeciálne tričká. Všeobecne merchandisingu sa venoval tvorca MGS najviac. Onedlho sa dostanú do predaja plagáty (MGS PW, Rising), LP platne so skladbami inšpirovanými hrou, obchody už teraz sú zásobené predtým vypredanými figúrkami bossov a Snakea z Peace Walker (najdrahšia stojí 88 000 JPY, takmer trojnásobná hodnota PS3 160 GB). Novinkou medzi figúrkami bude aj Kazuhira Miller.

Po live deme Rising prešiel Kojima rovno k darčekovým predmetom, k pripravovanej Lightning bolt akcii sa budú vyrábať, a teraz pozor, skutočné repliky sečných zbraní! Pôjde o katanu Raidena, dýku a nožík! Ceny ani to, či sa dostanú skutočne do predaja alebo pôjde iba o zberateľskú záležitosť, neboli ohlásené.

Tlačovku uzatvárala prezentácia Castlevania: Lords of Shadow. To, že na nej kolaboruje Mercury Steam s Kojima Productions, isto viete, čo možno nie, že táto séria nie je vôbec v Japonsku populárna a jedným z krokov, ako priblížiť nové pokračovanie tunajším hráčom je kompletný japonský dabing s hviezdnym obsadením. Postavy prehovoria hlasmi hercov, ktorí sa podpísali pod Peace Walker.

Napriek veľkému zainteresovaniu zo strany Kojima Productions a rozdávaniu luxusných materiálov k novej Castlevanii, je táto hra pravdepodobne odsúdená v Japonsku na komerčný neúspech. Súdiac podľa čakačiek na demá, bude Lords od Shadow okrajovou záležitosťou. 





Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS
Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS
Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS
Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS  Hideo Kojima na TGS
Páči sa mi!

Zaradené pod: kinect, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk