Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci

Nintendo oznámilo detaily handheldu 3DS, cenu aj dátum uvedenia na trh.

pridal spacejunker 29.9.2010 o 9:50 pod hardware
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci

HARDWARE > NOVINKY >

Ani nie dva týždne po skončení Tokyo Game Show sa na výstavisku Makuhari Messe konala tlačovka Nintendo Conference 2010 zameraná výhradne na blížiaci sa handheld Nintendo 3DS. Po sérii špekulácií a dohadov sa dostane do predaja v prvom kvartáli 2011 za odhadovanú cenu 299 eurodolára.

Prezident spoločnosti Nintendo Satoru Iwata otvoril tlačovku hodnotením obrovského predajného úspechu Pokémon Black & White, obe hry dokázali za úvodný týždeň predať takmer 2,6 milióna kópií, čo je nový japonský rekord. Stručne sa zastavil pri oznámení špeciálnej edície DSi XL pripravovanej pri príležitosti osláv 25. výročia Super Maria a potvrdil aj Wiimote Plus, ovládač kombinujúci klasický Wiimote s rozšírením Motion Plus.

Nedávno sa dostali do éteru hardvérové špecifikácie 3DS, teraz už poznáme aj rozšírené funkcie. Počas hrania bude možné pomocou tlačítka Home kedykoľvek pristupovať k browseru, poznámkovému bloku alebo informáciám o dĺžke hrania. V základnej softvérovej výbave bude Mii Studio, v ktorom si efektívnejšie vytvoríte vlastných avatarov. Tvár stačí zosnímať kamerou a telesné proporcie potom upraviť v editore. Mii-čka sa budú dať konvertovať do QR kódov a tie používať na blogoch alebo podpise emailu.

Mii bude možné vymieňať medzi 3DS cez Tag mód, ktorý dokážu obsluhovať všetky hry. Slúži na výmenu nielen herného obsahu (dosiahnuté rekordy, predmety, pozvánky), ale aj neherného ako newslettery alebo správy. Nintendo v spolupráci s Fuji TV pripravuje denný prísun 3D videí. Namco Bandai plánuje v Ridge Racer 3D vymieňať ghostov, Street Fighter IV zase bude vysielať cez Wi-Fi pozvánky na súboje, v Mr. Love Plus od Konami vraj bude možné hovoriť lži svojich virtuálnym priateľkám.

Výbornou správou je rozšírenie služby Virtual Console o tituly pre GameBoy, GameBoy Color a GameBoy Advance. Niektoré vraj budú fungovať aj v 3D!

Pomocou integrovaných kamier sa budú dať vytvárať 3D snímky, kombinovať obrázky a tie rovno ukladať alebo prezerať. Nintendo 3DS sa bude dodávať s 2 GD SD kartou.

Z hier pre 3DS sú prisľúbené: Animal Crossing, Ocarina of Time, Chocobo Racing, Paper Mario, MGS Snake Eater, Professor Layton, Kingdom Hearts, Pilotwings Resort, Ridge Racer, Starfox 64, Capcom dnes oznámil Resident Evil: Mercenaries, Resident Evil: Revelations (obrázky v galérii) a Mega Man Legend 3 Project.

Nintendo 3DS debutuje na domácej pôde 26. februára za 25 000 JPY v dvoch farebných vyhotoveniach – Aqua Blue a Cosmo Black, na západ sa dostane o mesiac neskôr odhadom za 299 eurodolára (kurzový prepočet z JPY). 





Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci
Resident Evil: Mercenaries 3D
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Mercenaries 3D Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Mercenaries 3D
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Mercenaries 3D Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Mercenaries 3D Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Mercenaries 3D
Resident Evil: Revelations
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations
Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations Nintendo 3DS oficiálne v EU v marci  - Resident Evil: Revelations
Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk