PODARENÉ APRÍLOVÉ ŽARTÍKY

PODARENÉ APRÍLOVÉ ŽARTÍKY

Nechali ste sa nachytať?

Článok

V deň bláznov nemôžete veriť ničomu ani nikomu alebo ako sa hovorí, dôveruj, ale preveruj. Niektoré prvoaprílové žarty smrdeli na kilometre, iné boli dôveryhodné a ďalšie boli vytvorené len preto, že sa to od 1. apríla vyžaduje. Ak ste sa nechali napáliť, zistenie pravdy mohlo byť bolestivé, veď niektoré z vtipov boli mimoriadne rafinované.

Podarené aprílové žartíky
Začneme tým najvydarenejším, ktorý predviedol server Destructiod. Tamojšia redakcia sa rozhodla, že sa vráti do časov, kedy neexistoval internet. Všetky správy sa písali ručne a informácie získavali výhradne z faxov, výsledok bol nielen efektný, ale nik nemohol novinky preberať či ich kopírovať bez vysloveného súhlasu. Chytré!

My sme, samozrejme, nemohli neobísť tie najväčšie Pikošky herného biznisu a priniesli súhrnný článok toho najškandalóznejšieho, čo sa tento rok chystá vrátane špičkového 2D handheldu iGame od Apple, pripravovaného filmu o Sectore a dvojicu hier vychádzajúcich zo súčasných fenoménov televízie vrátane Šeherezády.

Blizzard si každoročne strieľa z fanúšikov, pre WoWkárov nachystal pomocníka Crabby: The Dungeon Helper, ktorý sa nie náhodou podobá na wordovskú spinku, a špeciálny dungeon Tomb of Immortal Darkness, kde je taká tma, že nevidieť ani na krok. Zo série Diablo vychádza aplikácia Horadrikova kocka, ktorá na každom smartphone sofistikovane zmieša nainštalované aplikácie a vytvorí nové!

Na vlne Diabla sa zviezol aj Brloh, ktorý spustil predobjednávky na Dialbo III s mnohými bonusmi, medzi ktorými je beta kľúč zaslaný formou SMS či soundtrack od neznámej kapely „no name".

Blizzard si dal námahu a strieľal si aj zo StarCraftu, pripravil trailer ohlasujúci príchod konzolovej verzie Motion Overdrive ovládanej Kinectom!

BioWare sa zase pochválil lokalizáciou Star Wars: The Old Republic pre všetkých wookieov, SEGA vytiahla opičku z guličky a natlačila ju do kocky v novom ťahovom RPG Super Monkey Cube.

Podarené aprílové žartíky
Z Japonska prišli správy o predaji špeciálnych figúrok Shinji Mikamiho, ktorej rastú fúzy a môžete ju vystreliť do vesmíru. Sony konečne dáva po dlhých rokovaniach priestor aj prezidentovi Qwarkovi, ktorý odsúva Ratcheta a Clanka na vedľajšiu koľaj.

Podľa Microsoftu 343 Industries spolupracuje s Harmonixom na novej tanečnej hre Halo Dance Central. S Master Chiefom sa v obývačkách zaručene nebude tancovať.

Od poľského CD Projektu RED sa takisto nedočkáme ultra krátkeho dobrodružstva Bard: Ochránci Královen, kde jej dôraz kladený na ženy, alkohol a sex.

Podarené aprílové žartíky
Zahanbiť sa nedali ani v ArenaNet a pre Guild Wars 2 predstavili nové povolanie - Commando. Tento univerzálny vojak je schopný útokov na blízko, na diaľku so sniperkou a keď ide naozaj do tuhého jeden zo skillov privolá rovno celú letku vrtuľníkov.

Z iného, ako herného súdku, sa nedočkáme filmového spracovania Totoro od Pixaru, Sony Pictures neplánuje reštart série s Resident Evil: Begins, Toshiba neuvedie na trh 3D monokel.

Vo svete technológií Google šokoval písaním mailov gestami a celým telom a takisto aj zákulisným videom, ktoré odhaľuje, že vo vyhľadávači sa hľadaný text automaticky nedopisuje, ale že to robí jeden zo zamestnancov na druhej strane!

Podarené aprílové žartíky
PC desktopy a notebooky sú mŕtve, zúriaca horúčka menom tablet donútila premenovať PC Magazine na Post PC Magazine, ktorý sa odteraz venuje iba iPadom, aplikaciám a praktickými radami, ako sa efektívne zbaviť PC-čka.

Canon podľa všetkého má hlasom ovládané tlačiarne, stačí sa pri takýto model postaviť a povedať "tlač", "kopíruj", "skenuj"!

LiveDrive zálohuje citlivé dáta klientov čiarovými kódmi, ktoré potom rovno tlačí na papier! Všetko prebieha vo fabrike neďaleko Londýna, ktorá zhltne za deň 2000 obrovských roliek papiera. Na jeden list formátu A2 vojdú 2 MB dát.

Bývalým partnerom, manželom, milenkám, priateľom odzvonilo, revolučná aplikácia Relationshiffft od Kodaku ich pohodlne zmaže z fotografií aj videí!  

Aprílovými žartami bohužiaľ nebolo rušenie štúdií Sony Online Entertainment, zastavenie vývoja MMO The Agency ani projektu Mega Man Universe od Capcomu. O tom, či Duke Nukem bude môcť dvíhať zo zeme hovienka a hádzať ich po okolí a naštvaných monštrách, sa uvidí až v plnej verzii.


napísal spacejunker 4.4.2011
Páči sa mi!
PODARENÉ APRÍLOVÉ ŽARTÍKY


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk