Microsoft predstavil Mango update pre WP7

Na aktuálnom evente predviedol Microsoft Mango update, nazývaný aj Windows Phone 7.5, ktorý na jeseň prinesie do WP7 mobilov cez 500 nových vylepšení.

pridal saver 24.5.2011 o 18:51 pod
Microsoft predstavil Mango update pre WP7

> NOVINKY >

Na aktuálnom evente predviedol Microsoft Mango update pre Windows Phone telefóny, nazývanýaj Windows Phone 7.5. Update vyjde na jeseň a prinesie do WP7 mobilov cez 500 nových vylepšení. Spolu s tým ohlásil aj novú generáciu mobilov, ktorá príde na jeseň a znovu bude postavená na procesore Snapdragon druhej generácie. Na jeseň debutuje aj prvá Nokia s Windows Phone systémom, mobily prinesú aj Samsung, LG, HTC, Acer, Fujitsu.

IE9 bude najväčším updatom do systému, prinesie hardvérovú akceleráciu do mobilu, všetko bude rýchlejšie, dynamickejšie, mimo toho pribudne local scout vyhľadávajúci vám možnosti vo vašom okolí, zaujímavé bude rozpoznávanie vecí podľa obalov a ponúknutie ich kúpy v obchodoch alebo v aplikáciách. Do mailov pribudnú konverzácie, viac spojených inboxov, lepšie budú prepojené konverzácie s priateľmi cez SMS, Facebook chat a Messenger, pribudne aj integrácia Twitteru. V kontaktoch si budete môcť vytvoriť skupiny priateľov.

Pribudne multitasking, ktorý vám umožní spustiť a pohybovať sa medzi viacerými aplikáciami alebo aj hrami. Titulná obrazovka sa mierne upraví a to hlavne aplikačne definovanými animáciami tiles ikoniek. Aplikácie nebudú len previazané s titulkou, ale aj s vyhľadávaním a lokalizáciou. Novinkou budú aj Text-to-voice a voice-to-text funkcie, ak sa vám nebude chcieť alebo nebude dať písať, alebo čítať.

V skratke súpis možností ponúka Nokia alebo celý prepis press eventu si pozrite na Engadget.  Engadget si vyskúšal funkciu hľadania kníh podľa názvu aj prekladanie odfoteného textu, napríklad Cheers slovo nechali preložiť do češtiny.





Microsoft predstavil Mango update pre WP7  Microsoft predstavil Mango update pre WP7  Microsoft predstavil Mango update pre WP7
Microsoft predstavil Mango update pre WP7  Microsoft predstavil Mango update pre WP7  Microsoft predstavil Mango update pre WP7
Microsoft predstavil Mango update pre WP7  Microsoft predstavil Mango update pre WP7
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, windows 7, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk