EA press konferencia

Druhú press konferenciu ponúka EA. Ukazuje viac z aktuálnych titulov a poodhaluje niektoré nové.

pridal saver 6.6.2011 o 22:28 pod hry
EA press konferencia

HRY > NOVINKY >

Druhú press konferenciu ponúka EA. Ukazuje viac z aktuálnych titulov a poodhaluje niektoré nové. Ukazujú Mass Effect 3, Old Republic, Need for Speed the Run a ďalšie. Nechýba Battlefield 3 a nová hra od Insomniac. Konferenciu nájdete na gametrailers, gamespot, ign a ďalších stránkach.

EA otvára press konferenciu trailerom a gameplayom z Mass Effect 3, ktorý vyzerá impresívne. Tretia hra ukončí trilógiu vo veľkom štýle.  Zjavne má EA v úlohe za každou vetou spomínať Origin.com, ich novú online službu.

Druhým titulom je NFS The Run. Ktorá dostane akčný príbeh a aj onfoot sekvencie, respektíve úteky pred políciou aj keď vyzerá, že to budú quicktime eventové predscriptované scény. Na prvý pohľad samotný racing vyzerá ako NFS Underground s quicktime eventmi Heavy Rain, útokmi s helikoptérou a explóziami. Škoda arkádových obmedzení cesty krížom cez mesto svietiacimi šípkami.

Bioware predvádza Star Wars Old Republic a prináša nový trailer, ktorý je poväčšine mixom starých CGI trailerov naznačujúci boj dvoch strán a vy si vyberiete ku ktorej chcete patriť. Origin.com logo na konci traileru nechýba.

CG trailer na SSX sa skutočne nemá za čo hanbiť. Vyjde budúci január. Športy pokračujú FIFA 12 s masívnymi číslami a popisom technológii. Hra bude najautentickejšou Fifou doteraz. Na to, že E3 je US výstava dostáva európsky futbal dosť veľký priestor. Do FIFA prichádza Fifa Club, čo bude niečo ako sociálna online služba pre futbal, kde budete zbierať svoje ocenenia a skóre z každej platformy a každej FIFA hry. Madden 12 dostáva svoj priestor a nabehol aj párik hráčov.

Sims Social bolo práve ohlásené, prinášajú ním Simsov na Facebook a ponúknu prakticky živú online interakciu facebook užívateľov. Teda skrátene sociálnu MMO.

Prichádzjaú externé štúdia a ich ponuku otvára sekačka Kingdoms of Amalur Reckoning. Vizuálne to až príliš pripomína Fable, śtýlom to ale viac uspokojí sekačkových hráčov, RPG prvky budú rovnako v úzadí.

Nasleduje Insominac a ohlasuje svoju multiplatformovku Overstrike (len na Xbox360 a PS3). Bude to humorom podfarbená akcia s hrdinami, psancami svojich agentúr, ktorí sa pokúsia zachrániť svet. Veľmi pekný CG trailer titul prilbižuje. Graficky je skôr bližšie k animovanému štýlu ako k reálnemu.

Battlefield 3 dostáva nový trailer zhrňujúci grafiku, deštrukciu, gameplay, teda všetko čo tvorí nový titul. Gameplay na PC nasleduje a aj malé pichnutie do Activision s ich plateným Call of Duty Elite, kde EA tieto možnosti ponúka zadarmo. Gameplay znovu ukazuje púštne útoky a vyzerá, že CryEnigne má v exteriéroch čo doťahovať.

A to je prekvapivo všetko...  Minimálne chýbal Burnout, ale ten zrejme vyjde až budúcu jeseň.





EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
EA press konferencia  EA press konferencia  EA press konferencia
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk