Roccat Kone myš - vybavte sa na Battlefield 3

ProGaming myšku Kone od popredného výrobcu ProGaming príslušenstva Roccat netreba hráčskej komunite zvlášť predstavovať

pridal reklama 24.8.2011 o 12:57 pod hry
Roccat Kone myš - vybavte sa na Battlefield 3

HRY > NOVINKY >

ProGaming myšku Kone od popredného výrobcu ProGaming príslušenstva Roccat netreba hráčskej komunite zvlášť predstavovať. Prvá verzia Roccat Kone bola uvedená na trh začiatkom roka 2009. Ergonomický a zároveň elegantný tvar, kvalitný snímací senzor so snímaním vzdialenosti od povrchu, plne konfigurovateľné podsvietenie, veľká interná pamäť na profily, závažia, výborná cena v porovnaní s konkurenciou z Razeru a Logitechu - to všetko z nej veľmi rýchlo urobilo ihneď po uvedení na trh najpredávanejšiu ProGaming myšku niekoľko mesiacov po sebe. Recenzenti a hráci nešetrili chválami, avšak po niekoľkých mesiacoch vyplávali na povrch i tienisté stránky novej myšky - rýchlo sa opotrebúvajúce skrolovacie tlačidlo, zamŕzanie senzora pri častom pripájaní a odpájaní myšky, trhané snímanie na určitých povrchoch, nie na 100% vyladené ovládače - to všetko spôsobilo, že myška Roccat Kone sa stala na ProGamingShop.sk najpredávanejšou a zároveň najporuchovejšou myškou roka 2009.

Roccat sa pomerne rýchlo spamätal, a množstve aktualizácií firmvéru a ovládačov pre myšku Roccat Kone uviedol na jeseň 2009 vylepšenú Roccat Kone - označenú ako Roccat Kone v2. Po hardvérovej stránke Kone v2 obdržala jedinú avšak túžobne očakávanú inováciu - kvalitnejšie skrolovacie koliesko, ktoré by podla informácii z Roccatu vydržať veky. Oveľa významnejšieho upgradu sa však dočkal firmvér a ovládač, ktoré mali zase za ciel odstrániť všetky ostatné neduhy myšky. Uvedenie Roccat Kone v2 tesne pred Vianocami 2009 spôsobilo novú vlnu záujmu, a v2 kraľovala rovnako ako jej predchodkyňa niekoľko mesiacov po sebe štatistikám predaja. S napätím sme čakali na jar 2010 odozvy zo strany zákazníkov. A tie samozrejme prišli... Pri reklamáciách sa síce znova začali objavovať neduhy pôvodnej myšky Roccat Kone, avšak myška sa ukázala ako kvalitnejšia - pomer reklamácií na Kone V2 klesol viac ako trojnásobne.

Do tretice všetko dobré? Tesne pred Vianocami 2010 urobil Roccat ďalší upgrade, a svetlo sveta uzrela aktuálne verzia Roccat Kone Plus. Okrem ďalšieho vylepšenia skrolovacieho tlačidla však prišli ďalšie zásadné zmeny - upgrade snímacieho senzora, upgrade LED podsvietenia, vylepšená ergonómia tvaru myšky pre pravú ruku, a revolučná EasyShift funkcia, ktorá zdvojnásobila počet funkčných tlačidiel na myške. Obeťou za tieto vylepšenia bolo zvýšenie odporúčanej maloobchodnej ceny z 69.99EUR na 79.99EUR. Myška Kone napriek zvýšenej cene znova niekoľko mesiacov kraľovala predajnosti ProGaming myšiek. Keďže miera reklamovanosti za pol roka predaja zďaleka nedosahuje úrovne Kone / Kone v2, bolo uvedenie Kone krok správnym smerom. Zatiaľ stihla myška nazbierať takmer 100 ocenení od recenzentov z časopisov a herných portálov - také množstvo ocenení podľa našich informácií zatiaľ nenazbierala žiadna iná herná myška v histórii.

Ak hľadáte nadupanú ergonomickú po ProGaming myšku, teraz je ten správny čas na kúpu. Internetový obchod ProGamingShop.sk / Shop.sector.sk v spolupráci s Roccat-om uviedol veľkú letnú akciu, počas ktorej si myšku Roccat Kone nielenže kúpite v akciovej cene 62.99EUR, ale navyše vám k nej zadarmo pribalia ProGaming podložku Roccat Sense v hodnote 17.99EUR. Akcia je obmedzená do konca Augusta, alebo do vypredania zásob 





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk