Rainbow Six tím zlikviduje Patriotov

Množstvo detailov k prichádzajúcemu pokračovaniu Rainbow Six.

pridal saver 15.11.2011 o 9:56 pod hry
Rainbow Six tím zlikviduje Patriotov

HRY > NOVINKY >

Množstvo detailov k prichádzajúcemu pokračovaniu Rainbow Six: Patriots, ktoré čakáme v roku 2013.

Príbeh v hre hrá prioritu, ako sme nakoniec videli aj na nedávnom konceptnom videu. Hra bude mať výraznejšie postavy, ktoré hráči nezabudnú a reaguje na aktuálne obavy v US. Prostredia však nebudú nudné a obyčajné len preto, že sa hra bude odohrávať v Amerike. 80% hry bude postavených na ikonických lokalitách v US, 20% sa bude odohrávať za hranicami ako Beringova úžina, Gruzínsko, alebo mesto na pobreží Čierneho mora.

Nepriateľmi v hre bude skupina True Patriots, inšpirovaná para-militantnými skupinami, zložených z politických radikálov a bývalých vojakov, ktorí sa vrátili z vojny a nevedia si nájsť miesto.  Skupinu vedie mužom menom Tredway, ktorého prioritou je zhodenie vlády. Vie, však, že to čo spraví dnes nebude nevyhnutne viesť k želanému výsledku zajtra, ale je odhodlaný obetovať sa za svoju vec.

Jeho ľudia sú maskovaní za bežných občanov až kým nenadíde ich čas. Následne sa stratia späť v dave. Čo bude zaujímavé v hre nebudeme hrať len za Rainbow Six jednotku, ale miestami preberieme aj člena patriotov.

Čo sa týka enginu autori sa sústreďujú na dynamiku bojiska, rôznorodosť animácii pri zásahoch nepriateľov, ako aj na silu úderu zbraní pri zásahoch. Rovnako aj taktiky na bojiskách sa zmenia keďže zastaralý systém boja proti terorizmu už nefunguje a štýl boja sa musel v Rainbow Six jednotke upraviť.

Výraznou postavou hry bude James Wolfe, veliteľ Zulu jednotky, bývalý Navy Seal, ktorý sa snaží spraviť čokoľvek aby zastavil Patriotov, bude musieť spraviť morálne rozhodnutia, ktoré môžu stáť život nevinných ľudí. My preberieme veliteľa Echo jednotky, nového člena Rainbow tímu, ktorý k Wolfovi vzhliada ako na svoj vzor. Budete si môcť vybrať buď Wolfove neľútostné taktiky, alebo sa rozhodnúť pre svoj postup. Nové taktiky zaberajú rýchle postupy namiesto pomalých taktických postupov. Napríklad rýchle zbehnutie na lanách po budove s vytiahnutou zbraňou a likvidovaním nepriateľov a nie pomalé zlaňovanie.  Ovládacia schéma sa bude viac podobať na dnešné strielačky. Taktika zahŕňa základný postup na jedno tlačidlo alebo výber v rozšírenom príkazovom menu. Môžete napríklad kontrolovať zbrane vášho tímu a prikázať im akým granátom majú útočiť.

Pribudne skan mód, ktorý je inšpirovaný skenermi na letiskách. Ľahšie tak uvidíte protivníkov, ich zbrane. AI protivníkov bude lepšie, dynamické a budú robiť aj chyby, môžu sa potknúť, alebo spadnúť. Každý z nepriateľov má svoju úlohu.

Zatiaľ kým titul príde, autori z Ubisoftu nám pripravujú Ghost Recon.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk