Týždenník #002

Jedna katastrofa za druhou, ohlásený Resident Evil 6, recenzia najhoršieho racingu a ukážková práca so zbraňami.

pridal spacejunker 22.1.2012 o 9:45 pod hry
Týždenník #002

HRY > NOVINKY >

Ak by sa dalo počuť TO typické ticho pred búrkou, tak by prekričalo TO čakanie na odštartovanie nového herného roka. Dúfame, že ste sa nechali poriadne navnadiť tonami hrateľných ukážok, ktoré zasiahli všetky herné systémy. Dokonca sa zobudilo aj Nintendo a na eShop nahodilo dve demá. Čo všetko môžete hrať zadarmo, vám prezradí zoznam.

Internet a dúfajme, že aj zdravý rozum zvíťazil nad nezmyselnými a zle postavenými protipirátskymi zákonmi SOPA a PIPA. Nakoniec od nich dal ruky preč nielen Biely dom, senátori, ale aj niektorí z hlavných lobistov ako ESA, organizátor výstavy E3. Výpadky Wikipedie, Redditu a niekoľkých ďalším veľkých webov tak mali zmysel. Ako odpoveď na protesty proti zákonu však FBI spustili celosvetový zásah proti megaupload.com stránke. Na to sa pre zmenu ozvali hackeri z Anonymous a vládne stránky a stránky vydavateľstiev padali jedna za druhou.

O jednu z najväčších udalostí minulého týždňa sa postaral Capcom – ohlásil Resident Evil 6 s nie jednou, nie dvomi, ale tromi hrateľnými postavami! Bioterorizmus nabral svetových rozmerov, Chris Redfield vedie jednotku BSAA do boja v Číne a na druhej strane zemegule Leon Kennedy strieľa guľku do hlavy prezidenta. Svet sa zbláznil a do série sa vracajú zombíci!

Mimoriadne pozitívnou správou pre pravých hráčov bolo ohlásenie hard core módu pre Bioshock Infinite. Dvakrát si rozmyslíte, do čoho investujete a čo vôbec vykonáte v plávajúcom meste. Nepochopiteľný je akurát názov 1999, niektorí hráči sa pri tejto cifre poriadne zasmejú, ale potom im zmrzne úsmev na tvári. Áno, páni, sme tak starí!

Pri PC ešte zostaneme, Alienware predstavil a rovno aj uviedol na trh zaujímavý model počítača v tvare konzoly. Ak by ste nevedeli, čo robiť s tromi alebo viacerými monitormi, mali by ste zaostriť na riešenie Eyefinity od AMD/ATI.

Valve si strieľa z tretieho Half Life 3 a ukrýva podivné odkazy do beta verzie nového Counter Strikeu. Kapitán Shepard zverejnil svoje požiadavky na rozhýbanie space opusu Mass Effect 3, konzolový Zaklínač 2 bude obsahovať české titulky a už vieme, koľko stoja vnútornosti PS Vita. Je to viac ako predajná cena 249 EUR?

Kto nemá rád akcie, nech si zakryje oči. Aj John Woo uznanlivo prikyvuje, čo Max Payne predvádza so zbraňami v BulletTime. Porno so zbraňami? Jednoznačne! A odpustíme Rockstaru, že vydanie presunul na máj.

Dvihlo sa embargo na preview Kingdoms of Amalur: The Reckoning a nenechali sme si ujsť príležitosť stráviť vo fantasy svete akčnej RPG zopár chvíľ a vymiesť dungeony. Recenzovali sme jednu z najlepších, ak nie najlepšiu detskú hru Skylanders, ktorej hrdinami sú skutočné akčné figúrky. Rozhodne si ju prečítajte, už nebudete potom hľadať ideálny darček pre súrodencov. Predstavili sme aj katastrofálny racing a absolútne poníženie značky FlatOut, tretí diel s podtitulom Chaos & Destruction nestojí za váš čas.

Pokiaľ stále ešte spracúvate udalosti minulého roka, skúste retrospektívu mesiac po mesiaci a nič vám z 2011 neunikne! 

Na čo sa môžete tešiť?

Ak sa pýtate, kde je sľúbené preview Asura’s Wrath, tak sme naň nezabudli. Bohužiaľ je na akékoľvek dojmy z tejto akcie uvalené embargo a to sa dvíha až 30. januára. Bude to síce predmetom až budúceho týždenníka, ale čert to zober, v redakcii už máme Resident Evil: Operation Raccoon City. A v úplneom závere januára sa budeme venovať singleplayeru tejto 3rd person akcii, tak aj divokej masáži tlačítok.

Hneď v úvode budúceho týždňa na vás vybehne historisky najhoršia hra tohto, minulého aj predminulého roka – Postal 3. V recenzii sa vrátime aj k restu z minulého roka, k datadisku Fall of Setarrif k RPG Gothic 4.

Čo sa deje teraz?

Horúčka JRPG pokračuje, len sa neviem rozhodnúť, či dať prednosť White Knight Chronicles: Origin pre PSP alebo Dragon Quest VI pre DS. Tipy? 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk