Xbox720 zatrhne bazár, WiiU bude pomalé

Informácie o nových konzolách sa začínajú zbierať. Najnovšie tu máme ďalšie detaily k Xboxu720 ako aj otázny výkon WiiU.

pridal saver 26.1.2012 o 9:03 pod hardware
Xbox720 zatrhne bazár, WiiU bude pomalé

HARDWARE > NOVINKY >

Informácie o nových konzolách sa začínajú zbierať. Najnovšie tu máme ďalšie detaily k Xboxu720 ako aj otázny výkon WiiU.

Podľa ďalších informácií bude mať Xbox720 v sebe Bluray, eventuálne bude slúžiť aj ako DVR, čo je veľmi pravdepodobné keďže Microsoft už teraz výrazne tlačí TV. Samozrejmosťou bude pridaný Kinect 2, ktorý má byť menší a aj s vlastným procesorom, ktorý bol z pôvodného kinectu vyškrtnutý. Dostane aj podporu snímania na bližšie vzdialenosti. Predchádzajúce informácie nám hovorili aj o pridaní tabletového ovládača, to však vzhľadom na možnú cenu nie je isté.

Ale čo je najzaujímavejšie, informácie hovoria o prídavku protibazárového systému, ktorý zatiaľ nevieme ako bude fungovať. Je možné, že hry dostanú kódy, ktoré hráči nasnímajú cez kinect pre registráciu titulu online. Ten by nahradil stále sa na konzolách rozširujúce online passy.  Nepredpokladá sa, že by chceli obmedziť aj offline hru, aj keď eventuálne pri zápise údajov na médium by to nebolo vylúčené.

Včerajšie nformácie o výkone WiiU a Xbox720 rozprúdili reakcie od ďalších zdrojov a vývojárov. Kde sa síce hovorí o 6x vyššom výkone Xboxu720, ale Microsoft vraj dúfa skôr v 8x vyšší výkon. Keďže však ešte nikto nemá finálne devkity je to zatiaľ len teoretický výkon.

Oproti tomu WiiU devkity už vývojári majú a hovoria len o dvakrát vyššom výkone oproti Xbox360 a musia svoje tituly orezávať oproti pôvodným plánom.  WiiU má mať čip z Radeon 4000 série.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk