Ghost Recon spojí Crysis so Splinter Cellom

Včera sme mali prvú dávku videí a informáci9 k novému Ghost Recon Future Soldier, teraz sa pozrime na detaily samotnej hrateľnosti.

pridal saver 28.1.2012 o 17:30 pod hry
Ghost Recon spojí Crysis so Splinter Cellom

HRY > NOVINKY >

Včera sme mali prvú dávku videí a informácii k novému Ghost Recon Future Soldier, teraz sa pozrime na detaily samotnej hrateľnosti. Štýl hrateľnosti je podobný ako v posledných Advanced Warfighter tituloch, je v tretej osobe s využitím cover systému, aj stealthu a tímu.

Na rozdiel iných podobných hier levely budú posiate civilistami, pomedzi ktorých musíme chodiť opatrne, najlepšie s neviditeľnosťou a snažiť sa, aby nevyvolali poplach. Môžeme ich aj zlikvidovať, ale ak ich zlikvidujeme príliš veľa, hra končí. Nakoniec prioritou Ghostov je postupovať čo najtichšie a zlikvidovať svoje ciele bez toho, aby ich niekto videl, aj keď guľometné hniezda a helikoptéry v hre nebudú na ozdobu a pre snahu o eliminovanie stereotypu ich niekedy musíte použiť. Mimo toho si však hráči budú môcť vybrať svoj štýl prechádzania otvorených levelov, kde to pripomína Crysis zmixovaný so Splinter Cellom, ale aj s prídavkom  tímu. Ten vám tu bude napríklad pomáhať pri výbere najlepšej cesty, ale vás aj podporovať a poslúchať vaše príkazy.

Z vybavenia dostanú postavy napríklad optickú kamufláž, ľahký pancier, z hračiek ponúkne titul napríklad senzorové granáty, ktoré vám aj cez steny ukážku, kde sú nepriatelia alebo si zapnete X-ray videnie. Nepriateľov, ktorých vidíte, budete mať možnosť označiť a spustiť útok v Splinter Cell/Rainbow Six štýle.  

Zo zbraní nechýbajú dymové a explozívne granáty, teplom navádzané náboje do sniperky a UAV drony. UAV môžu vyhľadávať a rovnako označovať nepriateľov, ale môžu byť aj zničené a bude na ne treba dávať pozor. Ponuka strelných zbraní je prakticky neobmedzená a môžete si ich vytvárať v zbrojnici, ktorú ovládate buď Kinectom alebo ovládačom. Môžete vytvoriť 20 miliónov kombinácií zbraní. S Kinectom ich môžete gestami rozoberať a upravovať alebo napríklad systému rozkážete hlasom "Optimise for damage" a zbraň sa automaticky prestaví na najvyššiu silu. Streľbu si následne môžete s Kinectom vyskúšať na strelnici. V samotnej hre sa dá Kinect používať na ovládanie tímu.

Multiplayer dostane kooperáciu pre 4 hráčov a 16 hráčov do multiplayeru.

Ghost Recon: Future Soldier vyjde v máji pre Xbox360 a PS3, PC verzia bude nasledovať neskôr.





Páči sa mi!







PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. máj 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk