V 3D džungli s Metal Gear Solid

Ako chutí po siedmych rokoch dôverne známy príbeh Metal Gear Solid 3: Snake Eater odohrávajúci sa na sklonku Studenej vojny?

pridal spacejunker 18.2.2012 o 17:40 pod hry
V 3D džungli s Metal Gear Solid

HRY > NOVINKY >

Už od ohlásenia Nintendo 3DS sa vedelo, že Kojima Productions prispeje do line-upu upravenou verziou Metal Gear Solid s prívlastkom 3D. Kvôli takým hrám, akou je táto, sa kupujú nové herné systémy. Ide o jeden z najlepších dielov stealth série a nedávno ste si ho mohli vychutnať v HD kolekcii, ktorej súčasťou je aj špičkový Peace Walker a prerábka MGS2: Sons of Liberty.

MGS3D je viac ako len portom alebo obyčajným prepisom na novú platformu. Hrateľnosť je vďaka novým prvkom vynovená, takže hra napriek dátumu vydania 2005 pôsobí stále čerstvo a podčiarkuje svoju nadčasovosť. Vychádzaja z verzie Substance, takže môžete manuálne korigovať kameru ako v každej inej 3rd person hre. Statickosť hrateľnosti a dlhé vyčkávanie na stráže, zrýchľuje novinka – pohyb v podrepe.

Doteraz si mohol Snake čupnúť, ale hýbať nie, maximálne ste ho donútili ľahnúť a plaziť sa. Presun vo vysokej tráve je rýchlejší, nemusíte vyčkávať na prestriedanie stráží alebo kým spravia pomyselné kolečko. Vzhľadom na to, že zostal zachovaný obsah a vojaci hliadkujú presne tak ako ich to autori naučili pred siedmymi rokmi, môžete vyskúšať nové taktiky. Vďaka voľnej kamere je aj mierene so zbraňou oveľa realistickejšie, prirodzenejšie a má nové mieridlo.

Drobnú zmenu je badať aj počas rozhovorov cez Codec, dialógy sa dajú zrýchliť (stále však iba v textovej podobe, dabing sa vypína pri pretáčaní) a dokonca ich môžete ťuknutím na dolnom displeji aj preskočiť úplne. Na touchscreen sa presunula mapa, vidíte na nej aktuálne zvolenú zbraň, gadget v druhej ruke, pri mierení si môžete prepínať pohľad (Auto, 3rs a 1st person), máte tu tlačítka pre kamufláž, batoh so zásobami aj poľnú kuchyňu, odkiaľ kŕmite Snakea potvorami, ktoré ulovíte v džungli.

Demo, ktoré nájdete na eShope, obsahuje úvodnú pasáž tesne pred zahájením Virtuos Mission. Snake už našiel svoj stratený vak, o ktorý prišiel pri zoskoku, a vydáva sa nájsť vedca Sokolova v polorozpadnutej budove obkolesenej divokou faunou. Než sa k nemu dostanete a na scénu vstúpi mladý Ocelot, ktorému Snake pri zlyhaní zbrane odporučí, aby používal bubnový revolver, demo končí. Stále však môžete zabíjať krokodílov, loviť žaby, zostreliť úľ a odlákať stráže, schovať sa v dutom kmeni stromu či rúčkovať na visutom moste. Tentoraz hra využíva aj gyroskop a pri prechode na druhú stranu musíte udržiavať balans, aby Snake nezletel dolu. A to všetko v 3D, ktoré mení pohľad na originál, ale drasticky ho (súdiac podľa dema) nevylepšuje po vizuálnej stránke.

Hra bude podporovať aj Circle Pad Pro, s ktorým sa hrá pohodlnejšie vďaka druhému analogu a extra tlačítkam s namapovanou funkciou pre výmenu aktívnych predmetov.

Metal Gear Solid 3D: Snake Easter vychádza 8. marca.





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati, cod






V 3D džungli s Metal Gear Solid
3DS

Vývoj: Konami / Kojima Productions
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. marec 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18413)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk