Molyneux odchádza z Lionehead, odhadzuje servítky

Po aktuálnych výrokoch v jednom z interview ašpiruje z Lionheadu odchádzajúci Peter Molyneux na badass vývojára roka. O prvenstvo sa môže s Cliffsterom z Epicu pretláčať lancerkami.

pridal saver 11.3.2012 o 9:30 pod iné
Molyneux odchádza z Lionehead, odhadzuje servítky

INÉ > NOVINKY >

Po aktuálnych výrokoch v jednom z interview ašpiruje z Lionheadu odchádzajúci Peter Molyneux na badass vývojára roka. O prvenstvo sa môže s Cliffsterom z Epicu pretláčať lancerkami.

Totiž na adresu klasických ovládačov povedal -  "I’m just bored to death with fucking controllers. I am!"  A pri tomto v interview len začal, následne ovládač prirovnal k teenagerskej telenovele, taký je podľa neho pri ovládači zážitok z hrania.

Klasický ovládač je vraj experimentálnym asi tako ako tehla. Viete čo dokáže a čím je obmedzený.  Stlačíte a niečo vystrelí. Vystrelí to rovnako nech stláčate akokoľvek a taký je aj celkový zážitok z hrania, je to len o tom čo spravíte so svojim prstom.

Preto vidí Kinect ako herný ovládač, ktorý umožní ľuďom experimentovať a byť v samotnej hre. Hráči môžu skúšať čo hra spraví pri hocijakom pohybe, pričom sa nemusia obmedzovať na jeden pohyb prstom. Hra tak môže využiť neobmedzené množstvo pohybov. Molyneux to referoval hlavne na svoje Fable: The Journey, kde hráči budú môcť postupne sami odhaľovať, čo hra pri rôznych pohyboch spraví.

Peter Molyneux na GDC ohlásil svoj odchod z Microsoftu a Lionheadu a založenie si novej firmy 22cans. Uvidíme kam tento krok povedie. Viac menej pomôže obom firmám, Microsoft vymení vizionára za niekoho komerčne naladeného a Molyneux dostane priestor na svoje projekty pričom ho nikto nebude obmedzovať a tlačiť k niečomu čo nebude chcieť. Zároveň sa Molyneux bude môcť spoľahnúť na Microsoft ako na distribútora jeho hier.





Páči sa mi!

Zaradené pod: 22cans, microsoft, lionhead, fable, kinect






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18376)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk