Digitálna verzia Zaklínač 2 pre každého

Kto už vlastní alebo plánuje kúpiť Zaklínača 2 alebo jeho rozšírenú edíciu, dostane digitálnu kópiu zadarmo. Plus, CD Projekt rozdáva Fallout a chystá komiks.

pridal spacejunker 7.4.2012 o 15:23 pod hry
Digitálna verzia Zaklínač 2 pre každého

HRY > NOVINKY >

V dobe plnej DRM ochrán, spoplatnených DLC a kadejakých podrazov je postoj CD Projekt RED s drzo pozdvihnutým prostredníkom voči týmto "ťahákom" balzamom pre každého hráča. Nemožno nemilovať túto spoločnosť. Dôvod? No je ich celkom pekná kopa.

Tak za prvé, ak ste ešte nepostrehli, tak Fallout je z GOG.com, digitálnej služby, ktorá nedávno prešla rekonštrukciou a ponúka okrem starých hier, aj úplne nové a indie projekty, je zadarmo!

Od 17. apríla, to je deň, kedy ide do predaja Zaklínač 2 Rozšírená edícia pre PC a Xbox360, sa začne s distribúciou interaktívneho komiksu pre iPad a iPhone. Bude, samozrejme, zadarmo!

Od 11. apríla, aby nedošlo k preťaženiu serverov, bude možný preload patchu pre Rozšírenú edíciu, jeho veľkosť je závratných 10 GB. Update však bude aktívny až v deň uvedenia na trh, tj. 17. apríla.

Každý stávajúci alebo budúci majiteľ Zaklínača 2 pre PC má automaticky zadarmo odloženú digitálnu kópiu na GOG.com. Nezáleží, kde ste ju a za koľko kúpili.

A aby tých rozdávačiek nebolo málo, tak každý, kto si zakúpil PC verziu prvého Zaklínača na Steame, získa MAC verziu zadarmo. The Witcher: Enhanced Edition sa predáva v MAC verzii za 7,99 EUR.

No a posledná informácia je pre majiteľov Xbox360, CD Projekt vytvoril poradovník pre 1000 hráčov, ktorí dostanú kópiu hry výmenou za recenziu. Či budete vybraní, budete poznať podľa mailu, v ktorom vás kontaktujú priamo z CD Projektu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk