Týždenník 016 - Black Ops 2, nové PS3, Crysis 3

Plný trailer Crysis 3, najrýchlejší internet je na Slovensku, hardvérové požiadavky Max Payne a kopec ďalších noviniek, ktoré si nenechajte ujsť.

pridal spacejunker 29.4.2012 o 11:29 pod informácia
Týždenník 016 - Black Ops 2, nové PS3, Crysis 3

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Digitálna distribúcia má ešte ďaleko od toho, aby vytlačila tradičné fyzické médiá, ktoré majiteľom dávajú pocit, že ten kúsok softvéru vlastnia. Kedysi kazety, predtým dierkové pásky, dnes je to otázka rýchlosti internetového pripojenia. Podľa štatistík Google sa na Slovensku browsuje najrýchlejšie, to nemusí vždy nevyhnutne znamenať, že hru spustíte skôr, než sa stihnete vrátiť z obchodu s krabičkou.

V hardvérových špecifikáciách Max Payne 3 stojí, že nový hit od Rockstaru bude potrebovať 33 GB na pevnom disku. Začnite upratovať už teraz. Kedysi to bolo rovnako, kvalita hry sa posudzovala tiež podľa veľkosti, resp. dĺžky. Počet otáčok na magnetofóne bol priamo úmerný tomu, či malo zmysel čakať dlhé minúty na novinku, alebo ju preskočiť. Taká bola doba ZX Spectrum, 8-bitovej legendy, ktorá sa dožila 30. výročia v pondelok, 23. apríla.

Trojku v názve má aj FPS Crysis 3, ktorá trailerom vykoľajila každú ďalšiu veľkú správu. Z lovenej zveri sa stáva lovec. Lovecká sezóna započne budúcu jar v novej džungli, v New Yorku.



Nebudeme prví ani poslední, keď povieme, že remastre z PS2 nahradia trilóge moderných sérií, ktoré sa narodili na PS3 a Xbox360 a boli uzatvorené tretím dielom. Prvou je Resistance Trilogy

Špeciálnej pozornosti sa dostáva aj komiksovej super hre Batman Arkham City. Game of the Year edícia sa môže pochváliť všetkými DLC vrátane minipríbehu o Harley Quinn a najhorším obalom všetkých čias.

GOTY edícia neminie ani Uncharted 3. Na disku sa rovnako budú nachádzať všetky prídavky, skiny, mapy aj co-op misie. Séria má na konte predaných 17 miliónov kópií a najviac hráčov si obľúbilo easy obtiažnosť. Keby ste si chceli pripomenúť, o čom sú jednotlivé diely, niekto si dal veľkú námahu a postrihal cut-scény a gameplay do celovečerných filmov. Pripravte si veľa popcornu, spolu majú viac ako osem hodín!

Nekonečný príbeh s názvom Stalker 2 došiel do svojho konca, doslova. GDC Gamesworld prestalo existovať, projekt bol zrušený a z popola ukrajinského štúdia vzniklo ďalšie, Vostok Games, ktoré začína pracovať na free MMOFPS Survarium. Spoločná téma, rovnakí ľudia, iný titul.

1. mája je sviatok, ale 1. mája je aj dňom, kedy bude odhalené nové pokračovanie Call of Duty. Skloňuje sa čoraz viac Black Ops 2. Shinji Mikami sa vracia k survival hororu vo svojom novom titule s kódovým označením Zwei. Pracuje na ňom tokijské štútdio Tango Gameworks zastrešené Bethesdou.

Jeden z najhlúpejších nápadov dostal zelenú a popiera existenciu hry vlastným telom pred Kinectom, keď NBA Ballers Beat zapojí do hry skutočnú basketbalovú loptu. Rozbité okna, televízory a vázy, budú na dennom poriadku.

Human Head Studios hľadá ideálne riešenie pre Rune 2, brutálnu vikingskú akciu zameranú na boj s chladnými zbraňami. Do predaja sa dostalo rozšírenie UEFA EURO pre FIFA 12 a Konami kontruje ohlásením Pro Evolution Soccer 2013, ktorého tvárou sa stal útočník za Real, Ronaldo.

V priebehu júna, ešte pred prázdninami, sa dostanú do predaja tri nové modely PlayStation 3, sivý, červený a biely. Budú vybavené dvomi farebne zladenými ovládačmi a 320 GB pevným diskom. Cena, 299 EUR.

Sony nahádzala všetky známe postavičky a prostredia do jedného kotla a varí superdržkovú Battle Royale. Bojovka bude mať meniace arény a skutočne bizarných účastníkov turnaja.



Z uplynulých siedmych dní by som rád vypichol druhú knižnú recenziu Ready Player One. Nemala by chýbať v knižnici žiadneho hráča a to nielen pre to, že hovorí o MMO, ktorú je možné vyhrať. 

V recenziách sme sa pozreli na čarovnú českú adventúru Botanicula, veľkolepú RPG The Last Story, výborné pirátske dobrodružstvo Risen 2 a veľké prekvapenie z XBLA Trials Evolution. Snorili sme po všetkých informáciách o Crysis 3 a predložili ich v preview, zahrali si v predstihu aj Resistance: Burning Skies a sondovali po Hrách, ktoré si už nezahráte.

Čo vás čaká v najbližšej dobe? Máme prichystanú novú súťaž o ďalšiu veľkú RPG s kopcom DLC, príde aj na prvý výkop v UEFA EURO, vyriekneme ortieľ nad Yakuza Dead Souls, pridáme dojmy z Dragons Dogma a podelíme sa o nepríjemnú skúsenosť, keď vám niekto ukradne identitu a bez vášho vedomia nakúpi tovar.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk