EA press konferencia (22:00)

Druhé v poradí je EA, ktoré začne o 22:00 a ponúkne nové časti do svojich športových sérii ako aj akčných a RPG titulov.

pridal saver 4.6.2012 o 23:03 pod hry
EA press konferencia (22:00)

HRY > NOVINKY >

Druhé v poradí je EA, ktoré začne o 22:00 a ponúkne nové časti do svojich športových sérii ako aj akčných a RPG titulov. Z premiér už poznáme nové Dead Space 3 ako aj Need For Speed: Most Wanted. Zo známych titulov príde SimCity, Crysis 3, Battlefield 3 (Premium), Medal of Honor: Warfighter, Madden NFL 13, FIFA 13.

 



Live sa bude dať sledovať na http://www.ea.com/e3, gametrailers, gamespot, youtube

EA začína presne a po zhrnutí svojich značiek otvára konferenciu ohlásením desiatky titulov, ako aj potvrdením zamerania sa na sťahovatelný obsah, ktorý bude postupne rozširovať každú z ich hier.

Z hier otvára konferenciu Dead Space 3 a to trailerom s pádom lode na ľadovú planétu.  Isaak už teraz nebude bojovať sám, dostáva kooperačného parťáka a veľa akcie. Miestami už titul pripomína Lost Planet.

Druhým prezentovaným titulom je NFL 13, ktorý dostane fyziku a dynamiku hráčov, kinect podporu a kariéru hráčov so skúsenosťami.

Tretí prichádza Maxis s veľmi pekne vyzerajúcim SimCity: Social pre Facebook, aby prešli k skutočnému SimCity pre core hráčov. Ukázali nové funkcie ako stavbu tovární, simulácie, množstvá ľudí na uliciach, špeciálizácie miest a spomenuli multiplayer, kde všetky mesta budú prepojené online a závislé na sebe.

Štvrté je Battlefield 3 a samozrejme predstavujú Premium službu, ktorá prinesie všetky DLC balíky a bonusy v zbraniach a vozidlách. Spustená už bola dnes za 50 dolárov.

Piate je Bioware so Star Wars Old Republic, ich MMO, ktorú neustále rozširujú, teraz o nové planéty, misie a možnosti.

Šiestou hrou je Medal of Honor Warfighter, ktorý dostal gameplay ukážku z misie v Somálsku spájajúcu akciu každého druhu od otvorených bojov, cez breach, až po ovládanie vozídka na diaľkové ovládanie. Multiplayer je nazvaný Global Warfighter a zahŕňa špeciálne jednotky z celého sveta

Siermou hrou je FIFA 13, ktorá sa už minulý rok stala sociálnou platformou s 11 miliónmi registrovaných hráčov, teraz to ešte posunú ďalej smerom k mobilným zariadeniam.

Pokračujú športy a ôsma hra je pokračovanie UFC bojovej série.

Deviatou hrou je netrpezlivo očakávané ohlásenie Need for Speed Most Wanted od Criterionu. Znovu pôjde o otvorený svet, nechýba autolog a súťažiť sa bude prakticky všade od pretekov až po skoky a prenasledovania policajtmi. Vyzerá, že na jeseň nám prídu dve kvalitné racingovky Forza a Need for Speed. Hra vyjde 30. októbra, teda týždeň po Forze.

Desiata hra je od Cryteku a samozrejme je to Crysis 3. Ktorý nám ukázal zničené prostredia New Yorku ukryté pod kopulou. Hra je ohlásená na február 2013.





EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)
EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)
EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)
EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)  EA press konferencia (22:00)
EA press konferencia (22:00)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19846)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk