Ako sa hrá Heroes of Ruin?

Akčné RPG Heroes of Ruin čoskoro vtiahne do svojho sveta hráčov na 3DS. Pozrime sa zatiaľ na to, ako sa hrá demoverzia.

pridal matus_ace 7.6.2012 o 20:07 pod hry
Ako sa hrá Heroes of Ruin?

HRY > NOVINKY >

Štúdio n-Space môžete poznať najmä z najrôznejších handheldových portov väčších hier, napríklad Tron: Evolution, či Call of Duty. Do vlastnej a hlavne väčšej hry sa nepustili už poriadne dlhú dobu. Teraz si ich však pod svoje krídla zobral vydavateľský dom Square Enix, pre ktorého pracujú na nádejnej akčnej RPG v štýle populárneho Diabla. Plná hra nas čaká už budúci týždeň, 15. júna, tak sa zatiaľ pozrime, čo nám hra môže ponúknuť.

Nachádzame sa vo svete zvanom Nexus, kde sa nám pod ruky dostáva štvorica hrdinov s rôznymi povolaniami. V demoverzii sú dostupné len 2 classy: jeden zameraný na melee útoky, druhý na útoky na diaľku. Vyvážené sú pomerne dobre a s ani jednou sa necítite v boji znevýhodnene. Vašou hlavnou úlohou v tomto svete bude nájsť liek pre jeho vladára, ktorý kvôli kliatbe zomiera. No najprv vás však čaká množstvo questov a dobrodružstiev pri putovaní naprieč krajinou buď samostatne, alebo aj s partiou až 3 spolubojovníkov.

Hrou môžete prechádzať samostatne, alebo aj kooperatívne až vo štvorici hráčov, čo funguje veľmi dobre. Online hru môžete buď otvoriť pre všetkých, alebo ju nechať uzavretú len pre pozvaných. Ako nedávno ukázalo Diablo 3, tak práve coop vie byť tou najzábavnejšou časťou hry a inak tomu nie je ani inak. Navyše plná verzia využije aj ďalšie sociálne možnosti handheldu. Vďaka StreetPass funkcii môžete obchodovať s ostatnými hráčmi cez Traders Network. SpotPass funkcia vám zas umožní plniť denné výzvy.

V úvode hry si môžete svojho hrdinu ešte aj cutomizovať, no možnosti sú veľmi obmedzené, aj keď sa jedná len o výzor. Hneď potom sa vrháte do sveta, po ktorom vás vedú duchovia a taktiež oni vám zadávajú hlavné a aj vedľajšie questy. V tomto ohľade sa nejedné o nič, čo by sme tu ešte nemali. Zabíjate rôzne príšery, ktorých je tento svet plný, ničíte chrámy, nosíte niečo a v závere sa postavíte aj menšiemu bossovi. Na začiatok je hra možno príliš jednoduchá. Na každom kroku dropujú elixíry so životom a manou a taktiež každý item, ktorý vám dropne, tak je vždy silnejší. V deme sa nemusíte starať o vybavenie postavy, vždy stačí zvoliť to najnovšie, čo je možno trochu škoda.

Poteší pomerne veľká variabilita nepriateľov, naopak špeckálnych schopností máte zas menej. Prostredie je pomerne pestré, krásne sa vyníma v 3D, avšak demo prezentovalo len akýsi les s ojedinelými hradbami. Obrovským pozitívom je, že hra vyzerá dobre a ešte lepšie sa hýbe. Dokonca aj v 3D je hra stále plynulá, aj keď na vás útočí boss a niekoľko menších nepriateľov. Zvuk je bohužiaľ nevýrazný. Prvý dojem je celkom dobrý, hra zabaví, takže neváhajte ju vyskúšať. Určite vám prinesieme aj recenziu plnej hry.





Ako sa hrá Heroes of Ruin?  Ako sa hrá Heroes of Ruin?  Ako sa hrá Heroes of Ruin?
Páči sa mi!






3DS

Vývoj: Square Enix / n-Space
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. jún 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk