Týždenník 024 - Extended XXL týždeň

Microsoft tento týždeň prekvapil ohlásením Surface tabletu ako aj Windows Phone 8 systému, Nintendo oproti tomu ohlásilo 3DS XL, naplánované boli Extended Cut pre Mass Effect 3, Meet the Pyro a Assasins Creed III pre PC.

pridal saver 24.6.2012 o 9:19 pod hry
Týždenník 024  - Extended XXL týždeň

HRY > NOVINKY >

Microsoft tento týždeň prekvapil ohlásením Surface tabletu ako aj Windows Phone 8 systému, Nintendo oproti tomu ohlásilo 3DS XL, naplánované boli Extended Cut pre Mass Effect 3, Meet the Pyro a Assasin's Creed III pre PC.

Zaujímavé ohlásenia koncom týždňa okorenilo EA, ktoré predalo práva na Need For Speed Dreamworks štúdiu, čo môže znamenať nádej na kvalitný film. Autori sa nemusia ničím z hier obmedzovať a teda môže vzniknúť štandardný film a nie neúspešná herná konverzia. Film uvidíme už v roku 2014

Z dátumom bol kódom ohlásený Pyro update pre Team fotress 2, na pondelok, v utorok dostane Mass Effect 3 extended cut a teda sa konečne oplatí zahrať. Assassin's Creed III pre PC rovnako dostal dátum a to na 23. november, teda niekoľko týždňov po konzolovej verzii.

Assassins Creed III sme si rozobrali aj v jednom z našich preview a E3, kde ho nasledoval ešte Black Ops 2, Dead Space 3, Assassins Creed Liberation PS vita verzia AC3, a pozreli sme sa aj na Splinter Cell, Watch Dogs, NFS Most Wanted, Tomb Raider a Beyond Two Souls.

Zo zaujímavých titulov bolo ohlásené Nucelar union, jeden z mnohých nasledovníkov Stalkera, znovu si nás počká zničené Rusko a mutanti. Nemenej zaujímavý je nový projekt Valve, ktorý sa dal na akademickú dráhu a chce fyziku vyučovať prostredníctvom Portalu.

Týždenník 024  - Extended XXL týždeň

Čo bolo ale skutočne prekvapivým ohlásením tohto týždňa je nové Nintendo 3DS, ktoré dostane XL verziu, teda väčšiu verziu s väčšou výdržou, ale žiaľ rozlíšenie ostáva zachované a thumbstick je stále len jeden.

Týždenník 024  - Extended XXL týždeň

Oproti tomu skutočný update dostáva Windows Phone systém, ktorý sa presúva do verzie WP8. Mení hardvér, zvyšuje rozlíšenia, podporovať bude 64 jadier v mobiloch. Windows 8 nebude zaostávať a k svojmu vydaniu dostane rovnako vlastný hardvér nazvaný Windows Surface, nový tablet s niekoľkými inováciami a hlavne neorezaným systémom. Príde ako v ARM, tak aj v klasickej x86 verzii.

Týždenník 024  - Extended XXL týždeň
 

V našom historickom okienku sme si teraz zhrnuli históriu GTA série, do ktorej nám stále chýba GTA V. Začína sa zdať, že minuloročný trailer vyšiel príliš skoro a ako zvyčajne Rockstar niečo zdržalo a prezentačná kampaň sa odložila. Dátum je stále nejasný a možno ho ešte predbehne aj Watch Dogs, ktorý vyzerá veľmi dobre, ako nám aj úvodný obrázok ukázal.

Nakoniec tu máme prvú ukážku z nového 3D Marku určeného pre Windows 8:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19823)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk