Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3

Spolupráca štyroch hráčov pri love cieľov bude nevyhnutná. Ako bonus, nové video z Bostonu.

pridal spacejunker 13.7.2012 o 14:46 pod hry
Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3

HRY > NOVINKY >

Online multiplayer nie je v sérii Assassin’s Creed žiadnou veľkou neznámou. Debutoval v Brotherhood a jeho módy rozšíril zatiaľ posledný diel Revelations. Očakávaný tretí diel Assassin’s Creed 3 ho posunie ešte ďalej. Podľa najnovších správ servera Eurogamer zavíta do hry tímovo orientovaný mód Wolf Pack.

Wolf Pack sa bude spoliehať na spoluprácu štyroch hráčov, ktorí budú v 25 vlnách hľadať a eliminovať čoraz ťažšie a nedostupnejšie ciele. Bez vzájomnej pomoci sa nedostanú napríklad na vyvýšené miesta. Nový mód si požičia bodovací systém z multiplayeru, pričom bude stále platiť, že ak o sebe nedáte vedieť a obeť zahlušíte, zhrabnete najvyššie bodové hodnotenie. 

Vo Wolf Pack by mal zostať zachovaný aj systém lovu cieľov, resp. ich identifikácia v dave ako v multiplayeri, ktorá bude kľúčová, pretože vás bude tlačiť dopredu čas. Keď zabijete vy alebo iní hráči niekoľko cieľov naraz, časový limit sa natiahne. Tým sa tlačí na celkovú rýchlosť a efektivitu spolupráce tímu.

NPC nebudú brať ohľad na to, či pred ich očami zahlušíte spoluobčana brutálnym spôsobom. Vašou úlohou je len bežať a zabíjať čo najrýchlejšie. Je tu však jeden háčik, cieľ nikdy nie je jeden, ale je ich viacero a keď vás uvidia, môžu sa rozutekať a na úteku spúšťať pasce ako v multiplayeri. Hra síce tlačí na čas, ale hráči musia svoje zabitia koordinovať a využívať aj gadgety ako otrávené šípky alebo nepozorované zabitia zo sena, či zo strechy mimo zorného uhla iných obetí a pod.

Ubisoft dnes uvoľnil aj komentované gameplay video so zábermi z Bostonu, jedného z dvoch miest Assassin’s Creed 3. Boston bol vymodelovaný v mierke 1:3 podľa dochovaných historických máp. Zachované boli aj všetky pamätihodnosti, no pri zvyšku budov si autori pomohli improvizáciou. 

Vo videu uvidíte Connora, ako zabíja vojaka z idúceho voza, ako ďalšieho pre prilákanie pozornosti zavesí na strom, po tom zmasakruje v prístave celú hliadku a unikne prebehnutím cez byt. Ak sa budete pozorne dívať, možno uvidíte aj domáce zvieratá motajúce sa v dave.

Assassin’s Creed 3 vychádza 30. októbra. PC verzia bola odsunutá, mala by sa na trhu objaviť ešte pred Vianocami.





Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3  Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3  Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3
Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3  Co-op mód Wolf Pack v Assassin's Creed 3
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19586)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk