WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri

Štvrtá expanzia pre najpopulárnejšiu MMORPG má termín a na pobrežie Pandarie pripláva v troch edíciách.

pridal uni 25.7.2012 o 16:41 pod hry
WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri

HRY > NOVINKY >

World of Warcraft: Mists of Pandaria má termín vydania a cenník tejto v poradí štvrtej expanzie pre stále najpopulárnejšiu MMORPG od Blizzard Entertainment.

Mists of Pandoria prináša doteraz najväčší doplnkový obsah pre nováčikov aj veteránov na stratenom pobreží Pandarie, kde pokračuje konflikt Hordy a Aliancie. Do hry pribudne nová rasa pandarien s vlastnou štartovacou zónou, povolanie monk a maximálny level postavy sa zvýši na 90. Budú aj nové kooperačné PvE scenáre, výzvy, bludiská pre 5 hráčov a nový pet battle systém.

World of Warcraft: Mists of Pandaria bude mať premiéru 25. septembra a cena digitálnej aj krabicovej verzie je stanovená na 34,99 €. Náročnejší hráči môžu pouvažovať o krabicovej, zberateľskej edícii s bonusmi v cene 69,99 €, alebo o digitálnej deluxe edícii za 49,99 €. V prípade kúpy štandardnej verzie datadisku v akejkoľvek forme si ju môžete za 15 EUR dodatočne vylepšiť na digitálnu deluxe verziu.

Digital Deluxe edícia obsahuje okrem samotnej expanzie lietajúceho mounta Imperial Quilen, maznáčika Lucky Quilen Cub, potréty pre Battle.net s motívmi Starcraft II s exkluzívnymi postavami Infested Orc a Night Elf Templar. K tomu Diablo III označenie so statusom hrdina Pandarie a znakmi novej hrateľnej rasy pandaren.

V Collector's Edition je zabalená expanzia na DVD, kompletný obsah deluxe edície a k tomu DVD a Blu-Ray disk zo zákulisia výroby hry s hodinou komentárov, interview a ďalších materiálov. Ďalej soundrack na CD s 20 orchestrálnymi melódiami, 208-stranovou knihou The Art of Mists of Pandaria s artworkmi, konceptmi a finálnymi 3D animáciami. Poteší aj špeciálna podložka pod myš s brewmasterom z Pandarie.

Predobjednávky na stránke Blizzardu sú už spustené, takže do termínu vydania 25. septembra už môžete mať expanziu zabezpečenú.





WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri  WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri  WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri
WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri  WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri  WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri
WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri  WOW: Mists of Pandaria vyjde z hmly v septembri
Páči sa mi!

Zaradené pod: WOW, mmo, Blizzard






PC

Vývoj: Activision / Blizzard
Štýl: MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. september 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk