The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji

Chcete mať dobrý život? Možno sa takým stane na exotickom ostrove, kde vlastníte lodnú spoločnosť a užíijete si pláže a pohodlie hotelov.

pridal uni 7.8.2012 o 15:33 pod hry
The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji

HRY > NOVINKY >

Kto by nechcel mať dobrý život a užívať si luxus v tropickom raji? Titul The Good Life vám svojim spôsobom umožní splniť tento sen.

The Good Life je hybridná hra, ktorá kombinuje lodnú simuláciu s manažmentom a tycoon elementmi. Zavedie hráčov na fiktívny ostrov s luxusnými hotelmi, vilami, barmi a turistickými atrakciami, kde je naozaj dobrý, veľmi dobrý život.

Tvorcovia sa po skúsenostiach s tradičnými námornými simuláciami rozhodli  vytvoriť titul s rozšíreným počtom herných elementov, aby bol atraktívnejší pre širšie spektrum hráčov.

Hra  ponúkne zážitky na pohodlných plavidlách v atraktívnom 3D tropickom prostredí, turistické atrakcie, obchodovanie s realitami a misie. Hlavný hrdina, Derek Hales, sníva o lepšom živote a ten sľubuje lodná spoločnosť Carpe Diem Boats zdedená po strýkovi. Derek so svojou priateľkou Michelle Joyce pripláva na ostrov a sny sa začnú meniť na skutočnosť.

V hre bude 6 druhov lodí, ktoré sa postupne sprístupnia, Zmeny denného a nočného cyklu a realistické tropické počasie, ktoré ovplyvní plavbu aj potápanie. Môžete sa stať zručným námorníkom a navštíviť 50 prístavov, prebádať podzemné jaskyne, užívať si hotely a pláže v úlohe Dereka alebo Michelle, s ktorými presviedčate zákazníkov, aby si prenajali vašu loď. Nakúpite bungalovy, reštaurácie a hotely a rozšírite svoje služby, zachránite topiacich sa, pohľadáte poklady, budete súčasťou safari exkurzie, ohrozia vás piráti a tornáda. V súťaži proti deviatim NPC kapitánom môžete získať lepšiu reputáciu, peniaze a prestíž.

Dobrý život vás čaká na PC a Mac v poslednom štvrťroku 2012.





The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji
The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji
The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji
The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji  The Good Life sľubuje luxus v tropickom raji
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: White Owls
Štýl: RPG
Dátum vydania: 15. október 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk