EA press konferencia z GamesComu

EA pripravilo svoju Gamescom press konferenciu na 16:00 a na rozdiel od Capcomu budeme mať teraz aj live video stream.

pridal saver 14.8.2012 o 17:06 pod hry
EA press konferencia z GamesComu

HRY > NOVINKY >

EA pripravilo svoju Gamescom press konferenciu na 16:00 a na rozdiel od Capcomu budeme mať teraz aj live video stream. Kým začne konferencia môžete si prelistovať špecializovanú stránku k výstave, kde firma prezentuje hry, ktoré do Nemecka priniesla.

Záznam: 

EA predvádza svoje štandardné tituly nové Army of Two, NHL 13, ukázali nové jazdy mestom v NFS: Most Wanted, znovu priblížili Medal of Honor multiplayer a z mobilných hier predstavili Simpsons: Tapped Out pre iOS. EA k tomu veľmi úzko spolupracuje s Microsoftom, aby doniesli mobilné hry na Windows Phone.

Origin má už 21 miliónov užívateľov a cez 500 hier a expandujú ho na ďalšie platformy ako Smart TV, androidy, facebook. Pridajú do neho aj achievementy, free 2 play gaming, exkluzívny digitálny obsah, live video a vlastný dashboard.

Nasleduje nové SimCity a ešte hlbší pohľad na jeho simulačné závislosti ako aj komplexnosť nového Glass enginu a dynamický ekosystém Sims City World, v ktorom sú prepojené všetky mestá všetkých hráčov. Hra vyjde v koncom februára na PC.

DICE s Battlefield 3 nechýba a znovu nám zopakovali všetky expanzie a výhody Battlefield Premum balíku. K tomu ohlásili aj Battlefield 3 Premium Edition, čo bude nový balík zahŕňajúci hru, všetky expanzie a Battlefield Premium. Balík vyjde v septembri za 70 dolárov.

Ďalší v poradí je Crysis 3 s pôsobivým trailerom a ohlásním nového multiplayerového módu Hunter, v ktorom lovci s lukmi lovia cell vojakov, každý zabitý cell vojak sa stáva lovcom. Hra vychádza vo februári.

Old Republic nás znovu ide lákať do svojho sveta s novými updatmi, novinkami a free 2 play možnosťami. Vo vesmíre ostali aj pri Dead Space 3 a ukazujú level v rozpadávajúcej sa vesmírnej lodi. Pôsobivý a dynamický ale aj menej hororový. Hra vyjde 8. februára.

Kórejská Fifa Online 3 sa strieda s Fifa 13 a Fifa 13 Ultimate team modom a následnou prezentáciou ďalších noviniek ako napríklad virtuálna Bundesliga špeciálne pre Nemecko. Demo na hru vyjde 11. septembra a následne plná hra 28. septembra. 

Fifou EA konferenciu uzavrelo, žiaľ neprinieslo žiadne výraznejšie ohlásenia.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk