Čo sa stane, keď dohráte Borderlands 2?

Nová výzva a super tuhý boss čakajú pre tých najvytrvalejších.

pridal spacejunker 14.8.2012 o 15:59 pod hry
Čo sa stane, keď dohráte Borderlands 2?

HRY > NOVINKY >

Na konci každej hry je boss. A nech už má akúkoľvek podobu monštra alebo super ťažkej vlny nepriateľov, alebo ukrutne rýchlej sekvencie QTE, predstavuje finálnu výzvu. Tá v Borderlands 2 vás bude stáť krk. A možno aj vašich kamarátov čeliacich super tuhému bossovi, ktorý si hovorí Terramorphous the Invincible a svojej prezývke nerobí vôbec hanbu. 

Terramorphous je nasledovníkom (nie príbuzným) Crawmeraxa z prídavku General Knoxx z pôvodného Borderlands, ale je tak mocný, že ho pravdepodobne nezabijete, čomu zodpovedá aj názov misie You Will Die (Seriously). 

Úloha je ušitá na mieru práve tým, ktorí chcú hrať aj po dohraní Borderlands 2 a čeliť novému obsahu. Gearbox odporúča, aby ste tomuto bossovi čelili vo štvorici s postavami, ktoré dovŕšia maximálny level 50. A aj v takejto zostave bude pre mnohých nemožné zabiť toto monštrum. 

Z Terramorphousa bude vždy vypadávať iný loot a môžete vziať jed na to, že budú padať len tie najvzácnejšie (legendary) predmety a súčasti vybavenia. 

Po dohraní Borderlands 2 bude možné spustiť novú hru v móde True Vault Hunter. Nejde o nový stupeň obtiažnosti, ale upraví správanie nepriateľov a hlavne ich výzbroj. Budú nosiť brnenie, používať často štíty a, samozrejme, že budú tuhší aj podľa toho, koľko živých hráčov im čelí naraz. 

Pre tých najvytrvalejších sa po dovŕšení levelu 50 sprístupní vždy jeden skill na konci vývojového stromu každej z postáv. Podľa informácií Eurogameru má zmeniť štýl hrania s daným hrdinom. Špecialitou Axtona je klásť obrannú vežu, neskôr však každé položenie bude sprevádzané nukleárnou detonáciou. Zabijak Zer0 zase môže zostať neviditeľný, ak dokážete zabiť každých päť sekúnd nepriateľa. 

Tank Salvador zase vie vyprovokovať nepriateľov vztýčením oboch prostredníkov, strhne na seba všetku pozornosť, ale na oplátku sa mu doplní život a útoky mu vôbec neublížia (tento postoj totiž pohltí až 90% zranení).

Posledným prvkom, ktorý má znateľne predĺžiť hraciu dobu Borderlands 2 alebo skrátiť čakanie na DLC, je systém Badass. Vzťahuje sa priamo na váš profil. Po upgrade umožní vybrať náhodne niekoľko štatistík a tie zlepšiť pre nové aj staré postavy. A čo je najlepšie, že nie je ohraničený najvyššie možným dosiahnutým levelom.

Borderlands 2 vychádza 21. septembra.





Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Gearbox Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. september 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19532)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk