Týždenník 32 - prekvapenia a sklamania z GamesCom

V nemeckom Kolíne vrcholí výstava GamesCom, odkiaľ prišlo niekoľko zaujímavých aj znepokojivých správ. Vstrebali ste ich všetky?

pridal spacejunker 19.8.2012 o 11:22 pod hry
Týždenník 32 - prekvapenia a sklamania z GamesCom

HRY > NOVINKY >

Očakávania sú dvojsečnou zbraňou. Nastavte latku vysoko a je pre vás aj novými hrami nabitá tlačová konferencia sklamaním. Neočakávajte zázraky novej generácie a dočkáte sa milého prekvapenia zakončeného slovami: "To si chcem zahrať!" Capcom na tohtoročnej GamesCom hosťoval po prvýkrát tlačovú konferenciu a napriek absencii video streamu, zhodil do éteru úplne novú hru Remember Me

Inšpirácia v každom, čo i len trochu známejšom sci-fi filme skombinovaná so zásadnými hrami cyberpunku je o to zaujímavejšia, že hlavnou postavou 3rd person akcie je žena podobajúca sa na Faith z Mirror’s Edge. Paríž v roku 2084 nevypadal nikdy lákavejšie. A k traileru bol pripojený aj niekoľko minútový gameplay. 

Na GamesCom prišla pripravená aj Sony a dala najavo, že PS Vita je rovnako dôležitá ako staršia sestra PS3. Trailery Killzone Mercenary, Call of Duty Desclassified doplnili ohlásenia nových hier a jednej bomby od tvorcov LittleBigPlanet. Volá sa Tearaway, odohráva sa v papierovom svete, do ktorého prstami môžete robiť diery a pomáhať obálke, aby došla do cieľa. 

Z cesta umeleckých hier bude aj Rain, hra, v ktorej ovládate neviditeľného hrdinu. Zanecháva v kalužiach stopy a keď vyjde do otvoreného priestoru, kde nonstop prší, môžete zazrieť jeho siluetu. A aby to nebolo málo, tak artom je nasiaknuté aj bábkové divadlo Puppeteer. Jeho spoznávacím znakom je, že sa prostredie pohybuje, zatiaľ čo malý chlapec s magickými nožnicami visí na motúzikoch. 

PlayStation Vita čaká mimoriadne zaujímavý rok, okrem nového firmwaru už bude možné sťahovať a hrať PSone hry (MGS, FF7 medzi prvými), príde podpora PS Plus, kúpou hry pre handheld si zabezpečíte zadarmo verziu pre PS3 a vybrané konzolové hry budete môcť dokonca ovládať pomocou Vity. 

EA z očakávanej stratégie Command & Conquer Generals 2 urobila Free2Play záležitosť a premenovala ju na Command & Conquer. Tomuto modelu verí aj Ubisoft, ktorý rovno ohlásil ANNO Online a Might & Magic Heroes Online. EA ďalej predstavila limitovanú edíciu Dead Space 3 a  Battlefield 3 vyjde aj v kompletnom balení so všetkými DLC.

Dozvedeli sme sa, čo sa stane, ak dohráte Borderlands 2, že do rebootu stratégie XCOM sa dostane multiplayer a že multiplayer v Call od Duty Black Ops II bude iný, na aký sme boli zvyknutí doteraz. 

Multiplayer bude mať aj Hitman: Absolution, nájdete ho tam pod názvom Contracts, tvorca modu DayZ pracuje na samostatnej verzii, ktorá bude mať niekoľko zlepšovákov, a aby ste získali upgrady a zásoby budete vo FarCry 3 postupne obsadzovať pevnosti - Outposty.

Capcom na GamesCome apeloval na to, aby hráči dohrali Resident Evil 6, čomu má dopomôcť služba Resident Evil.Net, kam budú pribúdať úlohy a challenge motivujúce hráčov, ktorým robia problémy vybrané pasáže. Do reštartu DmC Devil May Cry príde na pomoc Dantemu jeho dvojča Vergil.

Paradox ohlásil pokračovanie manažmentovej stratégie Europa Universalis IV a Creative Assembly ukázali na fantastických obrázkoch horiace Kartágo z Total War Rome 2. Activision sa pochválil prvými zábermi z FPS verzie The Walking Dead a Behemoth oznámili, že Castle Crashers sa dostanú aj na PC.

Blizzard uvoľnil prvú kapitolu z Diablo III zadarmo pre všetkých (stačí mať Battle.Net konto) a špičkové intro zo štvrtého datadisku WoW Mists of Pandaria.

Uplynulých sedem dní ste sa mohli začítať do recenzie komplexnej stratégie Crusader Kings II, ničili sme hrady v štýle Angry Birds v hre pre Kinect Wreckateer, zaostrili na pecku Alien Breed, pozreli aj na zúbky batmanovke The Dark Knight Rises a prevetrali gravitačnú zbraň v zabudnutej 3d person strieľačke Inversion

Okrem iného sme otestovali PC verziu Sleeping Dogs a predstavili slovenský logický rýchlik Tiliard, ktorý kombinuje puzzle s biliardom.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk