V State of Decay budeme rozširovať svoj kemp

O zombie survival hre State of Decay ešte nevieme veľa, ale autori už s prezentáciou začali a prekvapivo ako prvú ukazujú stavbu základne.

pridal saver 28.8.2012 o 13:36 pod hry
V State of Decay budeme rozširovať svoj kemp

HRY > NOVINKY >

O zombie survival hre State of Decay ešte nevieme veľa, ale autori už s prezentáciou začali a prekvapivo ako prvú ukazujú stavbu základne. Možno aj preto, že ostatné podobné zombie tituly túto funkciu nemajú. 

Konkrétne priblížili budovy, ktoré môžeme na základni postaviť a získať tak ďalšie bonusy. Napríklad rozšírime postele pre možnosť ďalších ľudí, postavíme kuchyňu, ošetrovňu. Budeme však na to musieť mať materiály a aj pracovníkov.

Work Area - dieľna, na ktorej vytvoríte, namiesto toho aby ste ich museli hľadať  - o 100% zrýchly produkciu. Potrebuje 5 materiálov na budovanie, dvoch pracovníkov a tri hviezdy. Postavená bude za 15 minút

Sleeping Area - stan na spanie rozšíri váš kemp, keďže každý človek, ktorého máte v tíme potrebuje svoju posteľ. Potrebuje 5 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a tri hviezdy. Postavený bude za 10 minút.

Medical Area - ošetrovňa vylieči ľudí zo zranení o 50% rýchlejšie, Potrebuje 10 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a 10 hviezd. Postavená bude za 10 minút.

Training Area - cvičisko je dobré na rozcvičku vašich ľudí, zvyšuje výdrž, a bojové skilly.  Potrebuje 10 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a 20 hviezd. Postavená bude za 30 minút.

Cooking Area -  čisté a zdravé jedlo je dôležité aj pri zombie apokalypse. Zabráni chorobám, vyžaduje Workshop. Potrebuje 10 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a 13 hviezd. Kuchyňa bude postavená za jeden deň.

Storage Area - rozšíri skladové kapacity na uskladnenie jedla, liekov, stavebných materiálov a paliva.  Potrebuje 20 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a 10 hviezd. Sklad bude postavený za jednu hodinu.

Garden Area - záhrada vám vypestuje vlastné jedlo namiesto toho, aby ste ho museli hľadať.  Potrebuje 10 stavebných materiálov, dvoch pracovníkov a 3 hviezdy. Postavená bude za jednu minútu.





V State of Decay budeme rozširovať svoj kemp
Páči sa mi!






Xbox 360
PC

Vývoj: Microsoft / Undead Labs
Štýl: Akcia / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. jún 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk