Plány Nintenda s Wii U

Dva nové updaty, prichádzajúce hry a ohlásené novinky.

pridal spacejunker 24.1.2013 o 10:32 pod informácia
Plány Nintenda s Wii U

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Hladinu ticha po vydaní konzoly Wii U včera rozčerilo vystúpenie prezidenta spoločnosti Satoru Iwaty v programe Nintendo Direct zameranom na prichádzajúce hry, novinky týkajúce sa hardvéru aj ohlásenie úplne nových titulov. 

Konzolu čakajú v nasledujúcom období dva zásadné updaty upravujúce výkon a zvyšujúce rýchlosť pri spúšťaní a opúšťaní aplikácií a hier. Jeden je naplánovaný na leto, ten druhý, oveľa dôležitejší na jar. 

V jarnom update bude spustená na e-shope knižnica herných klasík Virtual Console. Úvodná ponuka počíta iba s hrami pre NES a SNES, neskôr by mali pribudnúť GBA tituly. 

Hry z Virtual Console budú upravené pre Wii U, budete ich môcť hrať na televízore alebo displeji GamePadu a integrovaný bude aj systém ukladania pozícií. Ich cena bola stanovená na 4,99 - 5,99 dolárov za NES a 7,99 - 8,99 dolárov za jeden SNES titul. Ak ich už vlastníte, môžete si ich rozšírenú verziu pre Wii U stiahnuť za 1,5 dolára. 

Predaj starých klasík cez Virtual Console má nakopnúť sedem mesačná Trial kampaň, počas ktorej vyjde presne sedem hier predávaných za 30 centov počas úvodných 30 dní. Už teraz si môžete stiahnuť Ballon Fight, v nasledujúcich mesiacov vyjdú v tomto poradí: F-Zero, Punch Out, Kirby’s Adventure, Super Metroid, Yoshi a Donkey Kong.

Jarný update konzoly Wii U integruje aj zmeny do sociálnej služby MiiVerse, kam pribudne vytváranie komunít, filtrovanie príspevkov, ich vyhľadávanie a špeciálne postavy s vyššími právami, ktoré môžu zverejňovať linky alebo YouTube videá.

Nintendo plánuje sprístupniť MiiVerse aj cez mobilné telefóny, najskôr cez webové rozhranie, neskôr cez špeciálnu aplikáciu. 

Iwata sa ospravedlnil za absenciu Nintendo titulov v úvode roka, po takmer mŕtvom období január-február sa majú na trh dostať Game & Wario, Wii FIt U, The Wonderful 101 a LEGO CIty Undercover. 

V závere Nintendo Direct predstavil Iwata plánované tituly, medzi ktoré patrí The Legend of Zelda: Wind Waker HD, nová 3D Mario hra, Mario Kart Wii U, ktoré budú v hrateľnej verzii na E3, tvorcovia Kirby's Epic Yarn chystajú hru so štrikovaným Yoshim, od Monolithu sa dočkáme nasledovníka JRPG Xenoblade, predviedla sa aj Bayonetta 2 a pripravuje sa aj crossover Shin Megami Tensei X Fire Emblem.  





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19513)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk