Sharovanie digitálnych hier a Gold v Xbox One priblížené

Microsoft priblížil ďalšie detaily svojho Xbox One systému, konkrétne teraz potvrdil sharovanie digitálnych hier a priblížil Gold systém pre domácnosti.

pridal saver 9.8.2013 o 21:36 pod hry
Sharovanie digitálnych hier a Gold v Xbox One priblížené

HRY > NOVINKY >

Microsoft priblížil ďalšie detaily svojho Xbox One systému, konkrétne teraz priblížili sharovanie digitálnych hier a Gold systém pre domácnosti.

Sharovanie digitálnych hier - Každý vo vašej domácnosti má prístup na digitálne hry toho druhého, celý xbox tak bude vaša virtuálna herná knižnica. Rovnako budete svoje hry mať k dispozícii na každej konzole na ktorú sa prihlásite. A ak si náhodou kúpite hru u priateľa, alebo niekede na inom xboxe, u vás doma ju bude mať zvyšok rodiny hneď dostupnú. Samozrejme pri sťahovaní nemusíte čakať kým sa celá stiahne a hrať budete môcť takmer hneď.

Sharovanie Xbox Live Gold - na Xbox One bude doma stačiť, aby bol jeden gold užívateľ, napríklad vy, čo umožní každému užívateľovi na domácej konzole hneď byť Gold užívateľom a využívať Gold funkcie aj bez vášho prihlásenia. Rovnako, ak ku vám prídu priatelia, automaticky sú gold užívateľmi keď sú na vašej konzole.  Podobne, ak vy ste u priateľa, môžete sa pripojiť na jeho konzolu a vtedy aj ostatní užívatelia danej konzoly môžu využívať gold pokým ste prihlásený.

Čo sa týka prechodu medzi Xbox konzolami, ak ste Gold užívateľ na Xbox 360, hneď budete gold užívateľom aj na Xbox One a môžete využívať Gold na oboch konzolách aj ked ste naraz prihlásený.  Len s tým, že na Xbox 360 zatiaľ sharovanie gold členstva nebude fungovať.

Vďaka Xbox Gold sharovaniu teraz už každý v domácnosti bude mať vlastné personalizované konto,  vlastné vybrané tituly, doporučenia.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18413)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk