Týždenník - Valve ovládlo týždeň

Tento týždeň nám ešte dozvnievali GTA V správy, začali sa objavovať GTA Online správy a predeľovalo ich Valve svojim ohlaseniami okolo SteamBoxu.

pridal saver 29.9.2013 o 20:18 pod hry
Týždenník - Valve ovládlo týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám ešte dozvnievali GTA V správy a začali sa objavovať GTA Online správy a predeľovalo ich Valve svojim ohlaseniami okolo SteamBoxu.

Valve začalo svoje 3 ohlásenia v pondelok a to ohlásením SteamOS, ich upravenej verzie Linuxu na obývačkový spôsob rovno so zapracovaným Steamom, ktorý vo svojom BigScreen móde bude tvoriť prostredie systému. V stredu nasledovalo ohlásenie Steam Machines, ktorých sa ale dotkli len jemne, žiadnu neukázali a len ohlásili, že budú rôznych výkonov a rôznych tvarov. Nakoniec to v piatok uzavreli reálnym ohlásením a to Steam Controllerom, ich verziou ultimátneho gamepadu, ktorým budete môcť ovládať všetky Steam hry a bude môcť slúžiť aj ako náhrada klávesnice a myši.

Týždenník - Valve ovládlo týždeň

Steam gamepad je iný ako sme zvyknutí, odstránil páčky a namiesto nich pridal touchplochy so spätnou odozvou, rovnako odstránil d-pad a rozdelil štyri tlačidlá A,B, X,Y na dve strany gamepadu. Nechal však zadné páčky a tlačidlá a ešte na spodok gamepadu pridal ďalšie dve tlačidlá. K tomu nechýba ani touchscreen uprostred ovládača.  Gamepad budete môcť používať na všetkých systémoch. Zatiaľ však nemá cenu.

Steamboxy a Steamgamepady vyjdú budúci rok spolu s niekoľkými natívnymi titulmi podporujúcimi SteamOS. Ich ohlásenia budeme počuť ešte tento rok. Pre Valve by nebolo nič lepšie ako ponúknuť Half Life 3 pri štarte systému.

Rockstar priblížil GTA Online, kde očakáva mierne kostrbatý štart, ktorý by postupne vylepšovali a podľa požiadaviek hráčov formovali. Z úvodných módov ponúknu autori voľné aktivity 16 hráčov, rôzne práce, športy,  misie a chýbať nebude customizácia. V ďalších updatoch prídu rôzne free DLC balíky ako plážový balík, ale aj možnosť vytvárania vlastných multiplayerových misii, pribudne plánovanie Heistov a aj CTF mod.  Je možné, že po úvodnej dávke prídu aj platené DLC balíky.

Z technológii predviedlo budúcnosť AMD, ktoré do svojich kariet pridáva zvukový čip a aj nové API Mantle, ktoré umožní rýchlejší prístup k samotnému výkonu karty ako DirectX alebo OpenGL. Do budúcnosti by tak AMD chcelo zjednotiť vývoj hier na konzolách a PC. Spolu s tým ohlásilo nové série grafických kariet, kde najvýkonnejšou bude R9 290X a tá vraj zvláda rozlíšenie 5720x1080 v Battlefielde 4.  Na prezentácii sa predviedol aj Star Citizen:

Eurogamer Expo je na vyskúšanie veľa Xbox One a PS4 verzii hier a postupne prichádzajú rôzne gameplay videá a nechýbala ani séria prezentácii. Z veľkých hier mal prezentáciu Batman Arkham Origins, Watch Dogs, Zaklínač 3 a napríklad máme tu aj rozšírené gameplay video na Evil Within.

Z recenzii sme sa pozreli na adventúru Memoria, v preview sme si priblížili Heroes of Warcraft, zrecenzovali sme bábkového Pupettera, Divinity Dragon Commander a pozreli sme sa aj na NHL 14. Nechýbali naše dojmy z Gamescom prezentácie Killzone Shadow Fall a arkádovky Contrast.

Nakoniec sme priniesli našu videorecenziu na GTA V:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19979)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk