Týždenník - PS4 vyšla v US

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení vydania PlayStation 4 a ešte sa stále nesie.

pridal saver 17.11.2013 o 19:52 pod hry
Týždenník - PS4 vyšla v US

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení vydania PlayStation 4 a ešte sa stále nesie. Konzola vyšla v Amerike v piatok a Sony už ohlásilo, že predalo cez milión kusov v prvý deň v US, čo je vysoké číslo a nevieme, či to už niekto overoval, ale možno najvyšší predaj konzoly v prvý deň vôbec. 

Vydanie predchádzali recenzie, kde boli úvodné dojmy zmiešané. Konzola je síce výkonná, designovo elegantná, malá, tichá a ovládač je oproti DS3 vylepšený (aj keď jeho svetlo v noci ľahko nahradí lampu), ale momentálne je to konzola bez výraznejších hier, ktoré by mohli recenzenti odporučiť. Killzone skončil len s priemerom hodnotení 7.5 a Knack výrazne pod očakávaniami a to 6.0, kvalitnejší je len arkádový Resogun 8.2 a ostatné hry si prakticky môžu hráči zahrať aj inde. Ale o to pri vydaní konzoly nejde, konzola je tu na niekoľko rokov, počas ktorých sa bude vylepšovať. Už len na vás záleží, či ju chcete hneď.

Launch konzoly dopĺňali a ešte aj predbiehali informácie o pokazených konzolách, modrom blikaní, červenom blikaní, vyskakovaní blurayov, pokazených koncovkách a o 1.5 update, po ktorom sa konzoly pokazili. Čísla určiť ťažko, môže to byť len malé percento, určite to ale nepoteší, hlavne v prvý deň. Na druhej strane pre nás je pozitívum v tom, že to všetko Američania a o dva týždne aj Európania, aby sme to na 13. decembra mali všetko pripravené.

Medzitým už budúci týždeň vyjde aj Xbox One, tretia a posledná z nextgen konzol, ak tam teda nerátame Steambox.

Z iných noviniek sme tu mali pohľady na blizzcon, podobné zábery máme aj z kórejskej g-star výstavy. Z hier ohlásený bol Middle Earth: Shadow of Mordor od Monolithu a Warneru, ktorí prinesú akčný výlet Stredozemou, doplnil to polhodinový pohľad na Dragon Age Inquisition a Rockstar ukázal blížiaci sa plážový update pre GTA Online.

Z recenzii sme priniesli Call of Duty Ghosts, doplnili sme to videorecenziou na Battlefield 4, pozreli sme sa na poľský Deadfall Adventures, strategické rozšírenie XCom Enemy Within, a aj na 3DS hitovku Pokemom X Y a aj zaujímavý adventúrový titul Goodbye Deponia.  K tomu sme v novom Sector TV  pridali videorecenzie na Call of Duty Ghosts, spoločnosť jej robí Deadfall Adventures a Nazi Zombie Army 2

Viac informácii sme priniesli aj o Nextgen Expo, ktoré začína v piatok a už sme spísali turnaje, naznačili program a spustili sme súťaž o lístky. Ale v skratke, ak chcete vyskúšať PS4 a Xbox One máte možnosť v piatok a v sobotu v Inchebe v Bratislave.

Tento týždeň nechýbal ani nový Sector Magazín už s číslom 49, kde budúci mesiac máme okrúhle číslo.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk