10 dôvodov, prečo prísť na NextGen Expo

Next-gen konzoly, turnaje, rozbíjanie techniky, hostesky. Nezabudli sme na niečo?

pridal Sector 20.11.2013 o 13:31 pod informácia
10 dôvodov, prečo prísť na NextGen Expo

INFORMÁCIA > NOVINKY >

NextGen Expo je za dverami, ak ešte stále váhate, čo budete robiť tento víkend, tu je desať dôvodov, prečo by ste mali prísť 22. - 23. novembra do bratislavskej Incheby.

1. PS4 a Xbox One



Štart nových next-gen konzol takmer obišiel Slovensko, na NextGen Expo budú oba systémy pod jednou strechou. PS4 si odbije slovenskú predpremiéru (u nás sa dostane do predaja až 13. decembra) a Xbox One debutuje súčasne s uvedením na rurópskych trhoch. Forza 5? Ano! Ryse? Ano! Killzone? ANO!

2. Odborné prednášky

Kto hovoril o tom, že piatok aj sobotu by ste mali stráviť výhradne hraním hier? V piatich prednáškových sálach vystúpia odborníci na slovo vzatí a to nielen z oblasti IT, ktorí poradia ako vytunovať počítač, aký mobil kúpiť alebo ako sa tvorí mobilná aplikácia, ale aj šéfredaktori Levelu, tvorca Space Engineers a ak motyka vystrelí, tak sa ukáže vo svetovej premiére nová RPG zo Slovenska. Kompletný program nájdete tu.


3. Turnaje a rozdávačky

Rozdávanie darčekov a bleskové súťaže o vecné ceny sa stali trademarkom NextGen Expa, inak to nebude ani tento rok. Treba len nabrúsiť uši, aby ste počuli moderátora, keď bude rozdávačku vyhlasovať. Okrem nich sa budú konať aj turnaje, do ktorých sa bude zapisovať priamo na mieste alebo registrovať u partnera Playzone.


4. YouTube Celebrity

Len sa priznajte, že sedíte pred Youtube kanálmi dlhšie ako pred televízorom. GoGo, Selassie, Asimister, Domkis, Duke, Freakout a ďalší sa prídu nielen ukázať, ale aj porozprávať s fanúšikmi. Nezabudnite si umyť ruky!

5. Páchanie násilia na IT technike

Dnešná technika vydrží aj obliatie vodou, aj oheň. Úder kladivom neprežije ani hliníkový notebook ani tvrdené sklo. Mučiace nástroje redakcie PC Revue sú nabrúsené a násilie sa bude páchať hneď na niekoľkých nevinných kúskoch elektroniky.

6. Predvianočné nákupy

Prečo odkladať nákupy vianočných darčekov, keď môžete príslušenstvo, hry aj nové konzoly kúpiť so zľavami v u našich partnerov Brloh a Andreashop priamo na výstavnej ploche.

7. Počítačové múzeum

Kto vie, ako vyzerá zakrivený obraz na čiernobielom televízore, ruku hore! A kto si myslí, že pred CDčkami vážne nebolo žiadne iné záznamové médium, mal by nasmerovať kroky do tejto sekcie, kde tí starší budú potrebovať vreckovky.

8. Stretnutie s redaktormi Sector.sk a PC Revue


Máte svojho obľúbenca, ale báli ste sa ho pridať medzi priateľov, pretože neviete ako vyzerá? Priraďte k menám tváre a potraste im pravicou! Nebudú v klietkach ani karanténnych zónach, ale voľne sa pohybovať medzi ľudmi.

9. Technologické novinky



Najnovšie produkty, IT, nehorľavé tablety, najrýchlejšie notebooky, počítače značky Alienware, najnovšie tablety a mobilné telefóny k okamžitému vyskúšaniu.

10. Tanečný battle s hosteskami



Na záver len dodáme, že po minuloročnom úspechu budú oba dni ukončovať tanečné súboje. Začnite nacvičovať kroky už teraz.

Spomínali sme vôbec nadupaný športiak na výstavnej ploche, Street Pass zónu pre majiteľov 3DS a fotenie Sectorákov?

Viac o NextGen Expo nájdete na facebookových stránkach. Lístky zakúpite tu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk