Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov

Je priam neuveriteľné akou rýchlosťou zozbierava Star Citizen peniaze, najnovšie sú to 2 milióny za dva dni a celkovo 33 miliónov za rok od ohlásenia hry.

pridal saver 27.11.2013 o 10:53 pod hry
Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov

HRY > NOVINKY >

Je priam neuveriteľné akou rýchlosťou zozbierava Star Citizen peniaze, najnovšie sú to 2 milióny za dva dni a celkovo 33 miliónov za rok od ohlásenia hry. Najnovši vyzerá, že skôr ako vývoju hry sa musí Cloud Empire venovať vymýšľaniu nových cieľov za prekročené milióny.

Momentálne je Star Citizen už 13 miliónov nad pôvodne uvažovaným 20 miliónov rozpočtom a ak najskôr uvažovali, že do konca roka prekonajú 30 miliónov, teraz už čakajú nad 40 miliónov. Star Citizen dostáva viac peňazí od svojich budúcich hráčov ako ktorákoľvek hra doteraz

V rýchlosti si zhrňme zisky posledný dní - pri 30 miliónoch bola otvorená Origin 890 Jump vesmírna superjachta, pri 31 miliónoch ťažná platforma RSI Origin, pri 32 miliónoch pribudol Aegis Surveyor -  loď s obrneným nákladným priestorom vhodnú pre hľadanie a rozoberanie vesmírnych vrakov a teraz pri 33 miliónoch to bol Anvil Carrack - prieskumná loď vytvorená na dlhé lety v ťažkých podmienkach s obrnenými palivovými nádržami.

Práve sa k ročnému výročiu predstavenia hry usporiadali autori aj livestream s predajom lodí a keďže prémiové lode stoja od 150 do 1250 dolárov, nedivíme sa nárastu financii pre hru. V livestreame sa objavili aj otázky na samotnú hru kde napríklad Dogfighting modul, ktorý pribudne pre investorov budúci rok bude mať okrem hráčov aj AI protivníkov. K tomu potvrdili, že už majú aj fungujúcu verziu s Oculus Rift, zatiaľ však čakajú na HD set s novou optikou a snažia sa znížiť lag z Cryenginu. Až keď to bude perfektné ukážu virtuálny pohľad verejnosti. Popri Oculuse pribudne do hry aj podpora Track IR.





Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov  Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov  Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov
Star Citizen vyzbieral za prvý rok 33 miliónov dolárov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk