Forza Motorsport 5 dostane nové herné mody

Autori Forzy Motorsport 5 predstavili updaty do budúcnosti a priblížili aj svoju víziu, s ktorou vytvárali hru. Základ bol neportovať odpad z oldgenu na nextgen.

pridal saver 15.12.2013 o 22:10 pod hry
Forza Motorsport 5 dostane nové herné mody

HRY > NOVINKY >

Autori Forzy Motorsport 5 predstavili updaty do budúcnosti a priblížili aj svoju nekompromisnú víziu, s ktorou vytvárali hru. Základ bol neportovať odpad z oldgenu na nextgen. Preto celú hru robili prakticky od základov, a ako hovoria - keďže všetko je nové, nič neorezávali. Postupne budú hru rozširovať a nové ohlásenia budú postupne prichádzať.

Síce im hráči vytýkajú 14 tratí, ale všetky sú prepracované a výroba každej trvá 9 mesiacov a to bez laserového skenovania, na ktorý sa chystajú pri Nurburgringu. Ten z hry museli vypustiť, lebo jeho oldgen verzia bola nepresná a potrebovali nové dáta aby dosiahli nextgen úroveň. Pre porovnanie, niečo podobné spravili aj pri Forze 2, ktorá vyšla ako prvá Forza na Xbox 360 a mala vtedy len 12 prepracovaných tratí.

To isté platí aj pre autá, kde boli všetky, ktoré sa dostali do Forzy 5 prepracované s pridaným Vista modom a teda kompletnou obhliadkou celého vozidla s otvorením dverí, kapoty a aj komentárom Top Gearu. Staré autá boli zahodené, keďže nechcú do novej hry portovať odpad. 

Nové trate a autá prichádzajú, ale už v priebehu tohto mesiaca autori pridajú nový update, ktorý do hry prinesie nové herné mody a to - Drag Racing, ktorý umožní jazdu 16 hráčov na jednej trati. Tag mod Keep it pridá súťaženie, kde vždy ostatní hráči naháňajú otagovaného, kto do neho nabúra, preberá žezlo.  Tag virus, bude obdobný, až na detail, že tagovanie sa šíri ako vírus ku každému koho infikovaní nabúrajú, kto ostane neinfikovaný ako posledný vyhráva. Pass It mod je ďalšou obmenou tagovania, kde vyhráva hráč, ktorý bol najmenejkrát otagovaný.

Nový patch zmení aj kritizovanú ekonomiku v hre, kde autori zvýšili počet získaných kreditov z pretekov, napríklad Driver level sa viac ako zdvojnásobil, rovnako na priemernej obtiažnosti bolo zvýšené získavanie kreditov o 60% za každú hodinu jazdy, vyššie obtiažnosti zarobia ešte viac. K tomu znížili cenu najdrahších áut v hre a to aj 45% a teda Ferrari 250 GTO teraz stojí 2 milióny kreditov z pôvodných 6 miliónov. Teda ak by ste si chceli kúpiť pointy na auto za reálne peniaze vyjde vás už len okolo 20 dolárov, nie pôvodných 60-70 dolárov.

Celkovo teraz bude získavanie áut vo Forze 5 veľmi jednoduché a prakticky stoja pätinu z toho čo stáli vo Forze 4.  Na druhej strane Forza 5 nemá vo free mode odomknuté všetky autá ako štvorka a teda je tu silnejšia motivácia hrať aj kampaň, alebo aj motivácia odomknúť si autá za peniaze, pre tých, ktorým sa hra nechce hrať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19566)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk