Rust - ďalší nádejný online survival titul

Okrem DayZ a 7 Days to Die, sa začína presadzovať aj titul od Facepunch Studios. Každý z nich je niečim výnimočný.

pridal roberto 9.1.2014 o 14:39 pod hry
Rust - ďalší nádejný online survival titul

HRY > NOVINKY >

Vyznávači survival hier musia zažívať krásne obdobie. Steam Early Access ponúka hneď niekoľko hier v alfa a beta štádiu, ktoré hráča lákajú, aby v nich strávil nie hodiny, ale celé dni, bojom o vlastný život.

Obrovskej popularite sa teší DayZ - brutálna nočná mora o boji o prežitie medzi zombíkmi, ktorá začínala ako mod na ArmA II. Svet DayZ je poriadne krutý a jeho možnosti najviac sadnú tvrdším povahám. Tie si vychutnajú prepracovanejší bojový systém, či možnosť zombího zložiť na zem dobre mierenou ranou do tváre. (23.99 eur Early Access)

Nezaostáva ani 7 Days to Die, ktorá sa drží podobného štýlu, ale snaží sa ponúknuť hráčom širšie možnosti craftingu - budú sa učiť rôznym zručnostiam, môžu začať farmárčiť, krotiť si divé zvieratá a opevňovať opustené budovy, aby bezpečnejšie odolali nájazdom zombíkov. V súčastnoti však tento titul nevyzerá príliš vábne a ešte sa nedostal do celkom hrateľnej podoby. (31.99 eur Early Access)

A ďalším veľkým prísľubom do budúcna je Rust. Samozrejme ani tu nesmú zombíci chýbať. Ocitáte sa ale na ostrove bez mestskej zástavby a pokúsite sa prežiť v divočine, pričom začínate nie len bez výstroje, ale aj bez oblečenia, iba s kameňomv ruke. Ale ak sa vám bude dariť, dostanete sa aj k výstavbe vlastného sídla. A ako v každej online survival hre, aj tu si musíte dávať pozor na ostatných hráčov. Aktuálne je jednou z najzaujímavejších vecí na titule Rust hráčska komunita, ktorá sa na serveroch tejto hry zišla. Okrem hráčov, ktorí sa vás pokúsia ubiť na smrť, nájdete aj dostatok hráčov, ktorí túžia pomáhať blížnemu svojmu.

Garry Newman, zakladateľ Facepunch Studios: "Ľudia by mali byť na seba dobrí, pretože z toho majú dobrý pocit. Nechceme systém, ktorý by motivoval ľudí robiť dobré skutky. Nechceme do hry ani vkladať "dobré" a "zlé" charaktery."

Facepunch namiesto toho oznámil pridanie dôležitej funkcie - hlasového chatu, ktorý umožní hráčom lepšie komunikovať a zabrániť vraždám "zo srachu".

"Byť schopný rozprávať sa s iným človekom a vycítiť jeho náladu a pocity, sa postará o obrovský rozdiel. Je ešte veľa vylepšení, ktoré môžeme urobiť, aby ľudia navzájom mohli ľahšie komunikovať. Vždy som ohromený, keď ku mne v hre príde nejaký neznámi hráč a netresne ma kameňom po hlave.", ukončil Newman.

Napriek tomu, nesmiete dôverovať každému, kto vás pekne pozdraví a pozve k sebe do príbytku. To čo v Rust zvonka vyzerá ako chatrná pevnosť, môže byť v skutočnosti väzením, z ktorého sa len tak nedostanete.

Rust je k dispozícií za 18.99€ pre Linux, Mac a PC, avšak nezabúdajte že sa stále jedná o Early Acces verziu a hru nájdete v alfa štádiu vývoja.





Rust - ďalší nádejný online survival titul  Rust - ďalší nádejný online survival titul  Rust - ďalší nádejný online survival titul
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Facepunch Studios
Štýl: MMO / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. február 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18383)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk