Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter

Štúdio Playdek má na palube tvorcu Final Fantasy Tactics. Spolu by chceli vytvoriť taktickú RPG s detailne prepracovaným fantasy svetom.

pridal roberto 15.1.2014 o 12:37 pod hry
Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter

HRY > NOVINKY >

Mladé kalifornské štúdio Playdek sa doteraz zaoberalo hlavne prinášaním stolových a kartových hier na platformu iOS. Teraz sa im zdá, že sú pripravení postúpiť vyššie a spustili Kickstarter kampaň pre mobilný / PC titul Unsung Story: Tale of the Guardians.

Aby svojmu projektu dodali vážnosť, pribrali tvorcovia na palubu známeho dizajnéra Yasumi Matsunoa, autora Final Fantasy Tactics. Spolu by chceli pripraviť taktickú RPG po vzore najlepších titulov starej školy, s komplexným a bohatým herným svetom a zaujímavými taktickými možnosťami.

Unsung Story - neospevovaný príbeh - ako naznačuje meno, sa nebude točiť okolo jedného veľkého hrdinu, ktorý sa zapíše do análov histórie a ktorého činy budú ospevované ešte stáročia po jeho smrti. Unsung Story prežijeme z pohľadu tých, na ktorých história spravidla zabúda. Príbeh zachytí viacero kapitol veľkej vojny, odohrávajúcej sa vo fantasy svete Rasfalia. Centrálny dej porozprávajú účastníci 77 rokov trvajúcej vojny medzi niekoľkými veľkými kráľovstvami a impériami.

Príbeh každej postavy bude predstavovať jednu epizódu príbehu. Tá môže zachytiť rok, ale inokedy aj desať rokov priebehu vojny. Zatiaľ boli predstavené 4 triedy - War Mage, Ballast Knight, Polearm Knight a Aerolest.  V hre nebude núdza o intrigy, boje, zrady, aliancie, ani špionážne akcie. V Tale of the Guardians by autori chceli stvoriť detailne prepracovaný svet, ktorý hráč oživí prostredníctvom svojich činov a rozhodnutí. Tie budú mať vplyv nie len na hlavných protagonistov, ale aj na postavy na pozadí príbehu a na celý svet.

Playdek si na Kickstarteri určil za cieľ 600 000$, pričom už dnes prekročili 200-tisícovú hranicu. Do 14. februára im ešte zostáva dosť času  a tak prezradili, že napríklad na Arena režim by potrebovali 1,5 milióna a na Nintendo 3DS verziu 2.8 milióna dolárov.





Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter  Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter  Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter
Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter  Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter
Páči sa mi!






Unsung Story: Tale of the Guardians zbiera peniaze cez Kickstarter
PC

Vývoj: Playdek
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk