Týždenník - Kozy ovládli tento týždeň!

Simulátor kozy, Goat Simulator, ovládol tento týždeň, ale nebol jedinou zaujímavou témou. Kozy sa ukázali aj v Dead or Alive 5 Ultimate Tropical Sexy balíku, ktorý do bojovky prinesie ďalšie plavky.

pridal saver 9.2.2014 o 18:56 pod hry
Týždenník - Kozy ovládli tento týždeň!

HRY > NOVINKY >

Simulátor kozy, Goat Simulator, ovládol tento týždeň, ale nebol jedinou zaujímavou témou. Kozy sa ukázali aj v Dead or Alive 5 Ultimate Tropical Sexy balíku, ktorý do bojovky prinesie ďalšie plavky. Nakoniec prečo by sa bojovka mala orientovať na boje, keď sa môže orientovať na kozy... teda plavky.

Väčším hitom ako kozy z Dead or Alive však bol Goat Simulator, teda simulátor skutočnej kozy, ktorý síce neoslňuje grafikou, ani reálnosťou, ale ľudí zaujal netradičný námet a zároveň zábavná hrateľnosť, kde prakticky len ovládate kozu, hádžete sa s ňou pred autá, alebo ničíte rôzne objekty v prostredí. Jednoduché a hlavne niečo iné ako zvyšok hernej ponuky. Hra je zatiaľ v prealpha štádiu a autori neskôr v bete uvažujú aj nad verejným testom.

Na mierne inom, ale rovnako netradičnom námete napríklad už zarobil Minecraft, ktorý je prakticky najlepšie predávanou hrou všetkých čias, ak nerátame neplatené a bundlované hry, predal už cez 42 miliónov kusov a to ho ešte ďalšie desiatky miliónov čakajú. Na druhej strane aj tradičné hry stále idú, aj keď len výnimočne predajú nad niekoľko miliónov kusov, výnimkou je určite GTA V, ktoré len za polroka predalo 32 miliónov kusov.  Napriek tomu zatiaľ čo indie hry sú v rozkvete, AAA hry stále viac upadajú a zamotávajú sa v nekonečných pokračovaniach. Je to hlavne veľkými financiami, pre ktoré sa boja distribútori inovovať a riskovať, zároveň je ich biznis model zastaralý a nefunguje.

Z hier bol ohlásená nová 2014 FIFA World Cup Brazil, ale len pre oldgen konzoly Xbox 360 a PS3, keďže len tam sa to autorom oplatí, keďže tam majú veľkú základňu užívateľov.  Na druhej strane pôjde len o mierne upravenú FIFA 14.

K tomu bolo ohlásené samostatné vydanie Freedom Cry aktuálneho DLC rozšírenia pre Assassins Creed 4, kde zrejme autorom DLC zarobí menej ako samostatná hra a tak sa snažia vyťažiť viac peňazí takto. Tiež jedna možnosť ako zarobiť.

Activision sa k tomu veľmi snaží, aby ich Call of Duty zarábalo a tak do kolotoča pridalo tretiu firmu Sledgegammer games, ktorá sa bude starať o Call of Duty každý tretí rok a teda aj tento rok. O čom bude ich nová hra je zatiaľ otázny, ale predtým ako narýchlo dokončovali Modern Warfare 3 za Infinity Ward pracovali na sandboxovo orientovanom Call of Duty. 

 

Predstavil sa aj Sniper Elite 3, ktorý naznačuje a rovno ukazuje vylepšenia v každom smere od rozsiahlosti levelov, cez možnosti taktík, až po pridanie kooperácie a multiplayeru. Vyzerá, že sa máme na čo tešiť, aj keď samozrejme nemôžeme čakať simuláciu. Z menších noviniek ukázali bývalí zamestnanci Ubisoftu RPG Reroll, pripomenul sa aj Upvoidminer, prakticky nextgen verzia minecraftu s úpravou realistického prostredia. Realisticky vyzerá aj Star Citizen, ktorý sa predstavil na 4K záberoch a rovnako pekné zábery priniesol Alien Isolation.

Zaujímavý projekt sa vytvara z Kholat adventúry, ktorá bude na motívy skutočnej udalosti, kedy sa v roku 1959 našla výprava na Horu mŕtvych mŕtva a nikto nevedel vysvetliť, čo sa stalo. V podobnej hororovej atmosfére sa nesie aj druhá sezóna Walking Dead, ktorá dostala novú reklamu:

Z recenzii sme sa tento týždeň pozreli na PC verziu Metal Gear Rising Revengeance,  doplnili sme si to úplným prepadákom, ktorý z PS3 prišiel aj na PC - Unearthed, ale aj kvalitnou stratégiou Banner Saga. V piatok po padnutí embarga sme si rozobrali aj aktuálny stav Elder Scrolls Online, ktorý je momentálne v beta teste a vychádza na PC už v marci.

Z hardvéru sme otestovali Alienware x51 r2, malý PC ktorý naznačuje štýl prichádzajúcich Steam Machines. Nakoniec nechýbala ani Sector Ročenka 2013, ktorá plne uzavrela rok 2013 a na svojich 400 stranách zhrnula to najlepšie, ale aj najhoršie z minulého roka.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk