Týždenník - Týždeň v znamení pádu titanov

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení začiatku bety Titanfallu, vyšla aj DLC expanzia na The Last of Us a ohlásených bolo aj niekoľko nových titulov a dátumov.

pridal saver 16.2.2014 o 21:21 pod hry
Týždenník - Týždeň v znamení pádu titanov

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení začiatku bety Titanfallu, vyšla aj DLC expanzia na The Last of Us a ohlásených bolo aj niekoľko titulov.

Medzi novými bol prekvapivo aj World of Speed, nový titul od tvorcov Project Cars, ktorý využije modely áut z Projectu Cars, ale pridá im iný viac arkádový a čisto multiplayerový online štýl. Teda podobne ako Need for Speed World alebo prichádzajúci DriveClub.

Titanfall dostal beta test PC a Xbox One, kde napriek pôvodnej registrácii sa už Xbox One verzia dostala do otvoreného beta testu  a PC ho bude nasledovať. Hru si tak budú môcť vyskúšať všetci majitelia daných platforiem, ale zatiaľ len do 19. februára, ak teda autori test nepredĺžia. Test však ukazuje, že Respawn vytvoril skutočne kvalitnú multiplayerovku so špecifickými novinkami ktorá nevylučuje z hry ani nováčikov. Hre je hlavne iná ako konkurencia a možno tak bude ideálnym doplnkom k COD a Battlefieldu.

Z iných veľkých releasov sa dostalo tento týždeň na rad aj DLC pre Last of Us nazvané Left Behind, to ponúklo prequel k pôvodnému príbehu a ukázalo osud mladšej Ellie. Síce len v dĺžke 2-3 hodiny, ale v rovnakej kvalite akú mala pôvodná hra.

Zo zaujímavých hier bol ohlásený aj Kickstarter na 7Framed, fps poňatie štýlu podobného Heavy Rain.

Z iných noviniek sa plne predstavil Evolve, ďalšia zo zaujímavých multiplayeroviek a keďže bol Valentín update dostali rôzne hry a medzi nimi aj GTA V, ktorému Rockstar pridal bohatú nádielku obsahu do GTA Online. Z iných noviniek bol ohlásený Naval Strike balík pre Battlefield 4 a sériu záberov a dojmov dostal aj Infamous Second Son.

K tomu Evil Within dostal dátum vydania na koniec augusta  , nové Angry Birds dostalo dátum na jeseň, a nakoniec do reálnej podoby sa dostal aj Goat Simulator, teda simulátor kozy, ktorý vyjde už na jar.

Xbox One tento víkend dostal update ktorý pridal indikátor batérie, lepšie rozmiestnil inštalované položky, už môžete sledovať inštalácie a kontrolovať miesto na disku. Rovnako odstránil zaostrovací filter pri upscalovaní a obraz je teraz vyhľadenejší. Marcový update ešte pred príchodom Titanfallu pridá ďalšie novinieky a to do multiplayerovej časti systému.  K tomu Microsoft ohlásil aj stereo headset a adaptér na slúchadlá, v ponuke amazonu sa objavilo aj dialkové ovládanie.

AMD spravilo tento týždeň zvláštny ťah a ohlásilo tri nové karty R7 250, 260 a 265, pričom 260 a 265 sú postavené na Xbox One a PS4 čipoch, len pretaktované a vzhľadom na svoju cenu úplne zbytočné, keďže je oveľa výhodnejšie priplatiť si 10 eur a kúpiť buď R260X alebo R9 270X.

Z iných technických vecí nám Warhorse štúdio ukázalo techniku stredovekého boja a jeho prepracovanie do ich RPG Kingdom Come: Deliverance:

  

Z člankov sme sa pozreli ja Najlepšie exkluzívne hry na Xbox 360, keďže sa jeho generácia pomaly končí, Zrecenzovali sme menší titul Kytt undergrond, pozreli sme sa na Mario Party Island tour z 3DS a aj na zaujímavý Blackguards. Doplnila to recenzia na  Invizimals hry a dnes sme si zhrnuli aj históriu Gran Turimo série.







Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk